Корисне ортопедичне взуття у Києві. Здоров'я поруч!

Корисне ортопедичне взуття у Києві. Здоров'я поруч!

Укрінформ

Наразі ситуація майже у кожного з нас однакова. Ми постійно поспішаємо, кудись не встигаємо і щодня залишаємо свої незначні проблеми зі здоров'ям на потім. Це нам пробачається, але до певного часу. І вже тоді ми згадуємо про лікарів, про не проведену профілактику і розуміємо, що нам потрібні вже не засоби для профілактики захворювання, а засоби корекції чи реабілітації.

Майже кожному відомо, що таке плоскостопість. Але не всі знають, що цю проблему можна досить успішно коригувати в дитинстві спеціальним взуттям чи устілками від плоскостопості. Також кожен, мабуть, чув як важливо носити ортопедичне взуття, особливо дітям у важливий період формування стопи і всього опорно-рухового апарату.

Чим таке корисне ортопедичне взуття?

Таке взуття має анатомічну форму, тобто відповідає всім особливостям стопи людини, забезпечує підтримку стопи. Завдяки амортизаційним властивостям супінатора знімається навантаження з суглобів ніг та хребта. Виготовлене з натуральних матеріалів, воно дозволяє нозі дихати, дарує відчуття комфорту та легкості при кожному кроці.

Наразі є безліч можливостей слідкувати за своїм здоров'ям, займатися профілактикою здоров'я своєї родини. Функціонують ортопедичні салони, широкий асортимент товарів яких дозволить швидко визначитися з вибором і придбати все необхідне для підтримки здоров'я в одному місці.

Мережа ортопедичних салонів "Орто-Лайн" вже 10 років забезпечує покупців максимально ефективними товарами для здоров'я стопи та хребта, суглобів, ортопедичним взуттям, антиварикозним трикотажем та іншими засобами для здоров'я чи реабілітації.

Консультанти мережі постійно проходять навчання з анатомії опорно-рухового апарату та сфери застосування ортопедичних виробів. При необхідності можливо отримати безкоштовну консультацію лікарів ортопеда та фліболога (судинного хірурга). Всі салони територіально розташовані у зручних для відвідування місцях, недалеко від станцій метрополітену.

У кожному з них є можливість приміряти та придбати ортопедичне взуття для дітей та дорослих, професійне взуття для медпрацівників, перукарів, поварів та кожного, хто довгий час знаходиться на ногах. Це взуття таких відомих європейських  виробників, як: "Ganter" (Австрія), "Grubin" (Сербія), "LEDI Anatomic" (Сербія), "Aurelka" (Польща), "TheoLeo" (Турція). Вітчизняні виробники - це ТМ "Botiki","KODO","Orthobe", "Ортекс".

Найкращий та найширший вибір ортопедичного взуття представлено у салоні "Орто-Лайн" по вулиці Саксаганського, 131-А. Його реорганізовано та переоформленого для зручності покупців, які приїхавши за однією адресою, зможуть визначитися з вибором та вийти з салону з парою комфортного та корисного взуття.  

Знайти контакти мережі чи оформити замовлення в інтернет-магазині можна на сайті

https://www.orto-line.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-