Чи зуміє «Динамо» Київ повернути чемпіонський титул в столицю України?

Чи зуміє «Динамо» Київ повернути чемпіонський титул в столицю України?

Укрінформ

У минулому році «Динамо» знову поступилося перемогу в Кубку України і Прем'єр-лізі донецькому «Шахтарю». Влітку в клубі відбулися помітні зміни, і вже дуже скоро ми дізнаємося, як вони відбилися на результатах команди.

Зараз «Динамо» почало робити ставку на власну молодь. Останнім часом лави клубу покинули такі основоположні гравці, як Ярмоленко, Віда, Хачерілі, тому їх відсутність не могла не позначитися на результаті. При цьому важливо зазначити, що підопічні Хацкевича добре грали в чемпіонаті проти «Шахтаря». Правда, у фінальному поєдинку Кубка України нічого не змогли протиставити «гірникам».

Капітаном «Динамо» Київ уже став 20-річний Віктор Циганков, якого називають одним з найбільш перспективних гравців українського футболу. Цього року йому та іншим молодим гравцям належить кинути виклик «Шахтарю».

Кияни вже встигли представити першого річного новачка, ним став бразильський півзахисник Че Че, який був придбаний у «Палмейраса». Також говорять про те, що вдалося домовитися з «Бешикташем» щодо продовження оренди Дениса Бойко, який повинен стати №1 в майбутньому сезоні. Однак куди більший суспільний резонанс викликав перехід нападника столичного клубу Жуніора Мораеса в «Шахтар» Донецьк.

Деталі скандального переходу і його вплив на майбутній сезон

Про те, що бразильський гравець може перейти в стан «гірників», почали з'являтися ще у минулому сезоні. Втім, сам Мораес все наполегливо заперечував. Оскільки «Динамо» і «Шахтар» — надзвичайно принципові суперники, такий трансфер викликав бурхливу громадську реакцію. Мораесу погрожували і проклинали, тому невідомо, як він буде почувати себе в новій команді, особливо коли доведеться грати проти киян. Втім, місце у стартовому складі бразильському голеадору зовсім не гарантовано.

У той же час «Динамо» буде робити ставку на молодих гравців:

  • Циганков;
  • Шапаренко;
  • Шепелев.

Саме вони повинні вести клуб до нових трофеїв. Наскільки молоді хлопці готові впоратися з такою відповідальністю — велике питання, адже успішно виступати необхідно не тільки на внутрішній, але і на міжнародній арені.

Саме тому київський клуб ще планує вийти на трансферний ринок, щоб зміцнити найбільш проблемні позиції і підвищити конкуренцію на окремих ділянках поля, де деякі гравці фактично не мають реальної альтернативи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-