В Одесі пройшов другий Borjomi Fest

В Одесі пройшов другий Borjomi Fest

Укрінформ

«Лайкни реальне життя!» - саме під таким девізом пройшло в минулі вихідні Велике грузинське свято Borjomi Fest в одеському Парку Шевченка.

10 000 гостей, більше 500 віртуальних подорожей в Батумі і Тбілісі, 20 сучасних грузинських груп і 50 виконавців, технологічні майстер-класи, змагання дронів і більше 12 000 банок холодного «Боржомі» - це лише мала частина дванадцятигодинного свята Borjomi Fest, враження від якого знайшли відображення на 1000 селфі, фото і відео в соціальних мережах.

Цього літа Borjomi Fest був присвячений незрівнянним емоціям і враженням реального життя. Програма свята була побудована таким чином, щоб нагадати гостям фестивалю, як офлайн-події дозволяють насолодитися моментом, заряджають і надихають для нових перемог, лайків та шерів.

Протягом усього дня на території парку Шевченка одна активність змінювала іншу: відвідувачі фестивалю вчилися майстерності 3D скульптури і Insta-фото, спостерігали за перегонами дронів, тестували гіроскутери, робили селфі в інтерактивних фотозонах - і все це під сучасну грузинську музику.

Однією з фішок заходу стала зона доповненої реальності, завдяки якій можна було здійснити віртуальний тур по вулицях Тбілісі або Батумі.

Атмосферу свята підтримував відомий теле- і радіоведучий, одесит і яскравий стендапер Андрій Шабанов. «Мені дуже сподобалася ідея свята - гармонійне поєднання реального і віртуального життя, - зазначив Андрій. - Організаторам однозначно вдалося здивувати гостей. Люди все більше проводять часу у світі гаджетів, але всі справжні емоції і максимум насолоди ми отримуємо в реальному житті, і цим можна і потрібно ділитися з друзями».

У перервах між активностями гості фестивалю насолоджувалися виставкою відомої фотохудожниці Марини Карпій, дегустували освіжаючі безалкогольні коктейлі на основі «Боржомі» і смачні страви грузинської кухні від кращих ресторанів.

 «Літня Одеса - це завжди яскраві емоції і святковий настрій. Протягом багатьох століть - це місто було відкрито для різних культур, різних інновацій і розваг. Ми були раді подарувати унікальну подію - «Велике грузинське свято Borjomi Fest» - у форматі сучасної Грузії, присвятивши його цього року яскравим враженням, з яких і складається наше життя»- розповіла Оксана Панкіна, представник компанії-організатора.

Справжнім подарунком на завершення свята став виступ яскравого і харизматичного грузинського діджея, музиканта Kakhaberi & Khanums. Крім сучасних грузинських реміксів і сетів, колектив здивував гостей виконанням відомих українських пісень в сучасній обробці.

Судячи з кількості фото, відео та позитивних відгуків в соціальних мережах - одеситам і гостям міста, які відвідали Borjomi Fest, надовго вистачить драйву та позитивної енергії від свята, як мінімум - до наступного, вже улюбленого городянами, заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-