Як обрати пилосос, щоб забезпечити чистоту у будинку

Як обрати пилосос, щоб забезпечити чистоту у будинку

Укрінформ

Якщо ви давно замислювалися над придбанням нового пилососа, то як раз вчасно почали читати цей матеріал. Ми підкажемо вам, на що слід звернути увагу при покупці пилососа.

компактність

У більшості типових квартир вкрай гостро стоїть питання вільного місця, тому невеликі і компактні пилососи на такий житлоплощі - це вкрай правильне рішення. Нехай читач не сумнівається - більшість компактних пилососів можуть бути досить потужними, і на якість прибирання габарити точно не повинні позначитися. Єдине, на що вплинуть розміри пилососа - це на обсяг самого мішка. Але ж при невеликій площі збирання і бруду менше, правда?

Ціна

Якісна техніка не буває дешевою, тому гнатися за цим критерієм у вас, які мають бажання придбати пристрій на довгі роки, точно не має резону. Купуйте пилососи відомих брендів, і навряд чи розчаруєтеся. Істотно заощадити на покупці допоможе сервіс порівняння цін, на якому навіть флагманські пилососи Zelmer продаються дешевше, ніж ринкові дешеві моделі.

фільтри

Більшість сучасних пилососів оснащені потрійною системою фільтрації. Спочатку все сміття надходить у мішок. Окремі його частини здатні проникати через цю перешкоду. Їх зупиняє моторний фільтр, який, як зрозуміло з назви, розташований біля двигуна. Таким чином, фільтр захищає «серце» пристрою від пилу, щоб воно служило якомога довше. Третій фільтр - тонкого очищення, який ловитиме найдрібніші частинки, виключаючи можливість їх поширення за межі нутрощів пилососа.

Робот пилосос

Це - окрема сторінка в житті подібних пристроїв. Роботи-пилососи - це повністю автономні помічники, які «живуть» на базі, де заряджаються, періодично висуваючись на прибирання - відповідно до побажань власника, що обирає програмні режими роботи. Незважаючи на футуристичний вигляд, робот-пилосос цілком стерпно справляється з поточним прибиранням, але все ж може залишати пил в важкодоступних місцях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-