Прозоро і відкрито: МХП оприлюднив план взаємодії з громадськістю

Прозоро і відкрито: МХП оприлюднив план взаємодії з громадськістю

Укрінформ

Агроіндустріальний холдинг МХП на своєму офіційному сайті оприлюднив План взаємодії із зацікавленими сторонами. У такий спосіб компанія відзвітувала про ключові події 2017 року і поділилася з громадськістю планами щодо КСВ на 2018 рік.

Корпоративна соціальна відповідальність МХП — невід’ємна частина ведення бізнесу. Цей напрям діяльності холдингу регулює Політика корпоративної соціальної відповідальності, яка покликана визначити та реалізувати стратегію взаємодії з різними стейкхолдерами для тривалої, стабільної та плідної співпраці.

На офіційному сайті МХП www.mhp.ua оприлюднено План взаємодії із зацікавленими сторонами. У документі представлена консолідована інформація про напрями та принципи корпоративної соціальної відповідальності холдингу, детально описана взаємодія МХП зі стейкхолдерами, відображена статистика звернень, зазначена контактна інформація відповідальних осіб. Цікавим для громадськості також є оприлюднення відомостей про ключові події і проекти компанії у 2017 році та плани на 2018 рік. Цей документ дає повне уявлення про діяльність холдингу та його основні досягнення на сьогодні, а також розкриває інші вектори соцініціатив компанії.

«Для плідної взаємодії важлива своєчасна комунікація. Ми плануємо розширювати масштаби і напрями соціальної активності нашого холдингу, а для цього потрібен злагоджений механізм, який ми крок за кроком вибудовуємо. Соціальна активність підприємств Групи МХП потребує централізованого ведення та контролю сфери КСВ. Для цього у 2017 році керівництво холдингу вирішило створити консолідований документ з результатами виконаної роботи — План взаємодії із зацікавленими сторонами. Ми пишаємося нашими здобутками і ділимося ними з тими, хто допомагає нам їх досягати. Упродовж 2017 року на втілення соцініціатив було спрямовано понад 110 млн грн. Цьогоріч компанія отримала нагороду в конкурсі КСВ-ініціатив за внесок у розвиток міст та спільнот за втілення проекту «Село: Кроки до розвитку». МХП відкритий до співпраці зі всіма стейкхолдерами, тому розширюватиме не лише напрями співпраці, а й покращуватиме взаємодію задля спільних досягнень», зауважила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП.

Підготовці документа передували впровадження централізованого контролю КСВ-проектів та прийняття внутрішніх регламентів та процедур, що визначають роботу фахівців сфери КСВ, та їх навчання. Це, зокрема, впровадження єдиної системи планування, бюджетування та звітності у сфері КСВ для всіх підприємств Групи, Регламенту реєстрації звернень та скарг, ведення реєстрів.

Налагодження сталої комунікації МХП з громадськістю, посилення співпраці та відкритості обміну інформацією між компанією та стейкхолдерами — гарантія надійності та прозорості у веденні бізнесу та взаємодії із усіма зацікавленими сторонами. Оприлюднення результатів співпраці є запорукою дотримання високих стандартів спільної роботи, підвищення рівня довіри громадськості до Групи МХП та популяризації соціально важливих проектів, ініційованих холдингом.

Інформаційна довідка

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через партнерські брендовані точки).

МХП також займає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-