Заходи з національно-патріотичного виховання на Чернігівщині

Заходи з національно-патріотичного виховання на Чернігівщині

Укрінформ

14 червня відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Чернігівській облдержадміністрації, в якому взяла участь і головний спеціаліст Північного міжрегіонального сектора Служби у Чернігівській області Оксана Петренко, що відбулося у м. Семенівка Чернігівської області.

Розпочався захід з покладання квітів до меморіальної дошки загиблому учаснику АТО Ігору Кистерному, яка розміщена на фасаді Семенівської гімназії № 2.

Далі члени Координаційної ради змогли побачити показові виступи Семенівського районного осередку Чернігівської обласної федерації Хортингу СК Клейнод.

Також в програмі було відвідування проекту «Військово-патріотична гра». Проект став переможцем конкурсу з визначення програм національно-патріотичного спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету в 2018 році.

Даний захід присвячений 100-річчю початку національно-визвольних змагань в Україні та реалізується Сосницькою районною молодіжною громадською організацією Спортивний клуб «Анти» у співпраці з громадською організацією «ДОЗІР «КРУК» м. Ніжин та за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

У рамках проекту для 60 учасників з різних районів Чернігівської області проводяться історичні лекції, заняття з основ надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, індивідуальної тактики, зброєзнавства, топографії, тактики легкої піхоти для малих підрозділів, топографії, саперної справи тощо. Також учасники переглянуть та обговорять фільм “Кіборги”, пограють в Теренову гру та страйкбол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-