В Івано-Франківську розглядали проекти соціально-психологічної реабілітації учасників бойових дій

В Івано-Франківську розглядали проекти соціально-психологічної реабілітації учасників бойових дій

Укрінформ

Представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в Івано-Франківській області Володимир Веркалець 12 червня взяв участь у  засіданні обласної конкурсної комісії з розгляду проектів соціально-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, до складу якої він входить.

Для участі були запрошені представники обласного центру допомоги учасникам АТО в області та міської асоціації учасників АТО.

Пріоритетами конкурсу є підтримка учасників АТО та членів їх сімей, створення умов психологічної реабілітації шляхом фізичної терапії, творчих занять (групова та індивідуальна робота), залучення фахівців з психологічною освітою для реабілітації учасників АТО та членів їх сімей, проведення заходів, спрямованих на підтримку та соціальну інтеграцію учасників АТО та членів їх сімей.

За рішенням конкурсної комісії переможцями конкурсу проектів визначено громадські організації «Благодійний фонд «Франківський опір», «Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО», «Центр для учасників АТО та їхніх сімей «Бандерівський схрон» та «За покликом серця».

Як повідомляє В. Веркалець, з обласного бюджету на реалізацію даних проектів виділено 750 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-