Велике Грузинське Свято в серці Одеси

Велике Грузинське Свято в серці Одеси

Укрінформ

Свят багато не буває! Особливо якщо говорити "за всю Одесу" - столицю відпочинку, емоцій і насолоди життям. 16 червня в Одесі вдруге відбудеться Велике грузинське свято «Borjomi Fest». Віртуальні подорожі, доповнена реальність, тест-драйви гіроскутеров, різноманіття грузинських страв, вин і сирів, запальні пісні та танці ... Це лише мала частина того, що зможуть відчути, побачити, спробувати, і розділити враження з друзями в соціальних мережах одесити і гості міста .

«Цього разу ми запрошуємо всіх поринути у вир справжнього свята, відчути атмосферу найгостиннішої країни - Грузії 21 століття: сучасної і технологічної, стильної та пікантної. Вражень - яскравих, реальних і справжніх, буде стільки, що цим святом однозначно захочеться поділитися з іншими! - зазначає Оксана Панкіна, представник компанії-організатора.

Гостей чекає розширена зона фуд-корту, конкурси, розіграші призів, інтерактивні фотозони, виставка відомої фотохудожниці Марини Карпій та насичена музична програма з сучасними групами і виконавцями. Повне й остаточне занурення в атмосферу свята створить конферанс відомого теле- і радіоведучого, корінного одесита і яскравого стенд-апера Андрія Шабанова.

На «Великому грузинському святі» знайдеться чим розважитися всій родині: поки дорослі будуть віртуально подорожувати по Грузії, дітям і підліткам запропонують провести час не менше яскраво і цікаво: різноманітні майстер-класи, ігри з призами, квести, атракціони і тест-драйв сучасних гаджетів - кожному знайдеться заняття до душі.

До інтерактивних розваг зможуть приєднатися всі бажаючі і отримати масу задоволення та яскравих вражень.

Поринути у вир свята, вдосталь насолодитися його атмосферою і неповторним колоритом можна буде з 12 до 21.00 в парку Шевченка. Вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-