Фасадний декор з пінопласту від Графіо Декор

Фасадний декор з пінопласту від Графіо Декор

Укрінформ
Архітектурний фасадний декор є незамінним атрибутом котеджу або заміського будинку.
Він являє собою основу з пінопласту та нанесеного на неї армуючого шару. Першій (шляхом термонарізання) надається будь-яка з форм: пілястри, холдингу, карнизу, консолі. Далі майстер наносить спеціальній склад, що робить готовий виріб міцним, як камінь, та більш структурним.  
Така деталь надає будові вишуканості, неповторного стилю та шарму. Бо, як кажуть, «Зустрічають по одягу». Ви ж хочете зробити своє житло гарним і підкреслити його красу, щоб з радістю повертатися додому?

 У чому полягають переваги фасадного декору з пінопласту? 

Окрім названого вище плюса, фасадний декор з пінопласту має ще безліч інших. Які, власне, і переконують покупців зробити вибір на користь саме цього матеріалу, а не, наприклад, гіпсу. А саме: 
1. Універсальність – може використовуватися як для оздоблення житла, так і, наприклад, терас. Також він не обмежує фантазію – завдяки легкому перетворюванню «під дерево, гіпс, позолоту» та в моделі з незвичайними об’ємними малюнками. Фасадний декор з пінопласту легко перетворить будівлю в справжній витвір – у готичний замок, австрійський будиночок тощо. 
2. Доступність – за невеликою ціною людина купує готовий або ексклюзивний зразок. Ми – виробнича компанія, яка у стислі строки виготовить деталь за вашими кресленнями. У такого випадку передоплата буде приблизно 90%, а кінцевий результат на 100% відповідатиме побажанням, здивує бездоганною естетикою. 
3. Вага – порівняно з іншими матеріалами (із каменю, гіпсу), пінопластовий фасад в декілька разів легший. Це дозволяє виготовляти унікальні и більш функціональні елементи з нього та одночасно знижувати навантаження на фундамент і перекриття будинку. 
4. Довговічність. Матеріал та представлені виробі з нього стійкі до температурних і  механічних впливів. За рахунок захисного покриття, вони не руйнуються під впливом ультрафіолетового випромінювання та води, а також не схильні до появи грибків чи плісняви. 
5. Теплоізоляційні властивості – завдяки їм, елемент не тільки служить прикрасою передньої сторони будівлі, а й утеплює її в цілому та захищає від промерзання. 
6. Широкий асортимент готових елементів та їх короткий термін виготовлення + простий монтаж. Бази, капітелі, підвіконня, русти, - у каталозі Графіо Декор безліч цікавих варіантів.

Grafio-Decor – тільки найкращі рішення для оздоблення вашого будинку 

Хто ми? Дуже відома компанія-виробник фасадного декору з пінопласту за унікальною технологією. За 10 років реалізували більше ста проектів (фотографії представлені в однойменній вкладці сайту). Це можливо завдяки тому, що:   

• Наші спеціалісти мають великий досвід по оздобленню житла, швидко та якісно виконують роботи. 
• Використовуємо виключно високоякісні матеріали українських та німецьких торгових марок. 
• Знаходимо індивідуальний підхід до кожного замовлення – отже, на 100% втілюємо ідеї та побажання клієнтів у реальність. 
• Реалізовуємо стандартні декоративні елементи (на які нерідко поширюється дисконт у розмірі 30-60 відсотків) і дизайнерські – під конкретний проект. 
• Приймаємо закази та виконуємо їх не тільки в столиці, а й у багатьох інших містах Україні (Полтаві, Одесі, Харкові і т.д.)
Фасадний декор з пінопласту Графіо Декор – це завжди стильно, професійно і вигідно. Ми  з радістю створимо неповторну красу та затишок у вашій оселі, які будуть окриляти та надихати на досягнення нових цілей. Ласкаво просимо!
По матеріалам: http://grafio-decor.com.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-