ЗАКОН УКРАЇНИ

ЗАКОН УКРАЇНИ

Укрінформ
Про внесення змін до статті 20-2 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища"

Верховна Рада України постановляє:

1. Частину першу статті 20-2 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" (Відомості Верховної Ради України, 1991 р., № 41, ст. 546; 2013 р., № 46, ст. 640; 2014 р., № 23, ст. 873; 2017 р., № 11, ст. 100, № 29, ст. 315) доповнити пунктами "м" і "н" такого змісту:

"м) уповноваження підприємств, установ та організацій, що належать до сфери його управління, на проведення вимірювань, не пов’язаних з оцінкою відповідності продукції, процесів та послуг, відповідно до вимог до технічної компетентності та незалежності, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища;

н) внесення пропозицій щодо визначення методик вимірювань, що є обов’язковими до використання уповноваженими підприємствами, установами та організаціями, що належать до сфери його управління, центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища".

2. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Президент України                                                        П.ПОРОШЕНКО

м. Київ 

3 квітня 2018 року 

№ 2380-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-