Декоративна косметика KODI PROFESSIONAL — вибір професіоналів!

Декоративна косметика KODI PROFESSIONAL — вибір професіоналів!

Укрінформ

Жодна сучасна жінка не може уявити себе без макіяжу, нехай навіть мінімального і повсякденного.

Темп життя не дозволяє проводити тривалий час біля дзеркала або часто відвідувати кабінет професійного візажиста. Дівчата вважають за краще якісні, легкі в нанесенні і видаленні, і при цьому стійкі декоративні косметичні засоби.

Саме таку косметику виробляє відома американська марка Kodi Professional — визнаний лідер нейл-індустрії та виробництва косметики для професіоналів.

KODI PROFESSIONAL — професійна косметика для всіх

Професійні косметичні засоби відрізняються від звичайних своєю текстурою, стійкістю. Вони наносяться спеціальними пензликами і зберігають свою яскравість на весь день, але використовувати такі засоби можуть і звичайні дівчата, які не працюють візажистами.

Всі засоби рівномірно і легко наносяться, не викликають алергічної реакції, запалень або почервоніння шкіри. Вони ідеальні для повсякденного застосування, а також підходять для створення вечірнього або знімального макіяжу.

Косметика від «Коді» — це:

  • Серія для обличчя: основи під макіяж, крем-бази для вирівнювання тону і зволоження шкіри, консілери, коректори, тональні креми.
  • Лінія для очей: олівці та підводки різної текстури, найширша палітра тіней, об'ємна водостійка, подовжуюча туш.
  • Засоби для брів: помади й тіні для корекції брів, лайнери, здатні фіксувати гелі.
  • Серія для губ: помади та контурні олівці.

Kodi Professional — це не тільки якісні засоби з натуральним складом, але і штат візажистів, леш-мейкерів, які дають рекомендації новачкам, розповідають про новинки, про технології нанесення кожного виду косметики.

Не помадою єдиною

Крім косметики марка представляє професійні інструменти для мейк-апу: кисті та спонжі різного призначення, розмірів, матеріалів.

Візажисти, які працюють в салонах і на знімальних майданчиках, можуть замовити в каталогах Коді кейси для зберігання і перенесення косметики, а також мобільне робоче місце майстра, що дозволяє створити ідеальні умови для нанесення макіяжу навіть у «польових» умовах, наприклад, на зйомках або фотосесіях на природі.

На окрему увагу заслуговує базова лінійка марки, яка створила їй світове ім'я — гель-лаки для манікюру, засоби для моделювання нігтів, інструменти для манікюру і педикюру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-