Galaxy S10: 4k дисплей і сканер відбитка з ультразвуком

Galaxy S10: 4k дисплей і сканер відбитка з ультразвуком

Укрінформ

З наближенням дати офіційного анонса Samsung Galaxy S10 ми отримуємо все більше і більше інформації про те, чого можна очікувати від новинки і якими характеристиками вона буде відрізнятися. Незважаючи на те, що до моменту презентації ще досить багато часу, все більше і більше інформації з'являється в мережі. Кодова назва для цього покоління «галактик» буде Beyond.

Трохи раніше джерела з Китаю повідомили про те, що смартфон отримає надсучасний сканер відбитків пальців, який розробники вмонтують прямо в дисплей. І працювати він буде за допомогою ультразвуку, завдяки чому має бути куди точнішим за свої оптичні аналоги. Раніше з'являлася інформація про те, що отримати такий сканер повинен був Galaxy Note 9, але з технічних причин реалізувати до випуску моделі не встигнуть.

Так само інсайдери повідомляють ще й подробиці про можливості екрану нової моделі. Інсайдер @UniverseIce стверджує, що смартфон здатний просто вразити розміром свого екрану, і здається, що цього разу компанія Samsung поставила перед собою мету встановити рекорд серед фірмових моделей. Згідно з наявною інформацією, Galaxy S10 на відміну від випущеного раніше Galaxy S9 отримає UHD+ дозвіл. Розміри дисплея у S10 і S10+ будуть розміром 5.8 і 6.3 дюйма відповідно. Це означає, що щільність пікселів буде більше 600 ppi, що дозволить максимально комфортно використовувати смартфон разом із шоломом віртуальної реальності. Хоча не можна не помітити, що за таку перевагу доведеться заплатити серйозним збільшенням енергоспоживання, а про акумулятор поки ніякої інформації немає.

Відносно залізної начинки, то серцем, ймовірно, стануть чіпи Snapdragon 855 або Samsung Exynos 9820, в залежності від регіону. За логікою компанії при випуску попереднього покоління старша модель отримає 8 ГБ ОЗУ, а молодша — 6 ГБ.

Не виключено, що новинки отримають 3D-камеру на передній панелі, яка дозволить не тільки робити більш якісні знімки, але й істотно поліпшить якість роботи функції розпізнавання обличчя. Також будуть оновлені анімовані емодзі, які оснащені доповненою реальністю. Досвід використання двох об'єктивів з різними апертурами був вельми успішним і тепло прийнятий пресою та користувачами. Так що варто очікувати появу цієї технології і в майбутніх флагманів.

Імовірно, новинки Samsung Galaxy S10 і S10+ будуть представлені на щорічній виставці CES 2019, яка пройде у Лас-Вегасі з 8 по 11 січня. Сподіваємося, що новинка буде прийнята покупцями більш тепло, ніж Galaxy S9, яка була прийнята досить холодно і не отримала очікуваної популярності.

Великий вибір мобільних телефонів Samsung представлений на товарному зібранні «Ціни», де ви всього за пару кліків знайдете потрібну модель завдяки розумному пошуку і зручній навігації. Перейти можна за посиланням: https://pn.com.ua/ct/1232/?fo=918.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-