Нерухомість Київської області

Нерухомість Київської області

Укрінформ

Останні кілька років, на ринку нерухомості передмістя столиці спостерігається справжній сплеск. Житлові комплекси будуються з небаченою швидкістю, на незаселених раніше територіях, вже красуються нові висотки. З чим же пов'язані такі тенденції будівництва?

Протягом останніх років на ринку нерухомості передмістя столиці спостерігається справжній сплеск. Житлові комплекси будуються з небаченою швидкістю, на незаселених раніше територіях вже красуються нові висотки. З чим же пов'язані такі тенденції будівництва?

Відповідь проста — з наявністю попиту на житло в Київській області. І це не дивно, адже:

  • Вартість квадратного метра у передмісті значно дешевша від київських аналогів. Навіщо купувати однокімнатну квартиру в несприятливому районі Києва, якщо за ці ж гроші можна придбати розкішну трійку в комплексі закритого типу, наприклад, в Ірпені? У підсумку купити квартиру під Києвом від забудовника можна не тільки з більшою площею побільше, але і в житловому комплексі, який побудований з високоякісних матеріалів, з територією, що охороняється, для спокійного життя, подалі від метушні.
  • Екологічно чисті місця приваблюють все більше жителів. Галасливий і курний Київ — вже давно не таке вже й приємне місце для життя. Інша справа — найчистіші простори Бучі, Ворзеля, Ірпеня та Гостомеля. До слова, недавні дослідження показали, що повітря у Ворзелі прирівнюється до курортного і підходить для лікування й профілактики серцево-судинних і респіраторних захворювань.
  • Столітні ліси — чудове місце для прогулянки. Хвойні ліси — головна визначна пам'ятка передмістя. Жителям нових комплексів забезпечений гарний вид з вікна і місце для недільного пікніка чи пробіжки.

Novostroi.ua — сайт №1 для пошуку нерухомості під Києвом

Передмістя Києва активно забудовується. Настільки активно, що у потенційних інвесторів при виборі відповідного житлового комплексу розбігаються очі.

Підібрати оптимальний варіант квартири або будинку вам допоможуть досвідчені професіонали НОВОСТРОЙ. На сайті представлено безліч перевірених ЖК Київської області. Для того, щоб зібрати необхідну інформацію про комплекс або забудовника, більше не потрібно годинами сидіти в інтернеті і щодня відвідувати відділи продажів: тут за вас це вже зробили.

Виходячи з вашого бюджету, фахівці НОВОСТРОЙ.ua запропонують житлові комплекси від економ до бізнес-класу і квартиру необхідної площі та навіть планування. Потрібна розвинена інфраструктура — будинок в центрі населеного пункту вам підійде. Хочете тиші й самоти — затишна квартира на околиці саме для вас.

Розуміти і чути клієнта — головне завдання працівників НОВОСТРОЙ, які з радістю допоможуть вам у нелегкій справі — виборі нерухомості в Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-