Бізнес завтрашнього дня: заправки для електромобілів

Бізнес завтрашнього дня: заправки для електромобілів

Укрінформ

Відмова від традиційних бензинових автомобілів — тренд майбутнього. Турбота про екологію планети стає не лише соціально значущою, але й економічно вигідною. Україна слідом за іншими країнами активно впроваджує екологічно чисті електроавтомобілі і навіть скасувала на них мито. ТМ UGV пропонує прекрасну можливість побудувати бізнес на «зелених» трендах.

UGV Сhargers — готові рішення для швидкої інтеграції електричної заправки в уже існуючу АЗС. На https://chargers.ugv.ua зібрана вся інформація для власників заправок, готових зробити «апгрейд».

Компанія UGV пропонує автоматизацію на всіх етапах роботи — від обслуговування користувачів і прийому платежів до віддаленого інтелектуального управління заправкою. Всі інформаційні процеси й транзакції забезпечуються спеціальним ПО від Сіменс. З його допомогою можна не тільки приймати 7 видів платежів, а й стежити за всіма параметрами системи в онлайн-режимі.

Зарядні станції UGV — нове слово в обслуговуванні електромобілів. Вони:

  • інтегруються в усі корпоративні IT-системи;
  • можуть працювати в режимі Stand-alone;
  • використовують техніку провідних світових компаній;
  • універсальні і не залежать від виробника електромобіля і зарядної станції.

Для обладнання АЗС компанія використовує і власні розробки, і обладнання Siemens, ABB, Phoenix Contact, Schneider Electric.

Програмні продукти

Управління заправкою і платежами забезпечується через спеціальні програмні пакети від Siemens — SCADA WINCC. Через них відбувається збір та передача інформації, візуалізація й диспетчерське управління. Великий досвід компанії в автоматизації виробництв і підприємств тепер доступний і власникам сучасних заправок: максимум прибутку при мінімумі уваги.

Ви зможете приймати оплату за паливо:

  • готівкою і через оператора;
  • банківською картою будь-якого типу;
  • безконтактно через POS-систему;
  • картою власної або партнерської мережі;
  • через міжнародні платіжні системи.

Рішення для автовласників — мобільний додаток UGV. У ньому є ряд незамінних функцій — відстеження рівня заряду, білінгова статистика, оплата електроенергії в один клік, карта доступних і відповідних заправок.

UGV Chargers — новинка в сфері обслуговування «зелених» автомобілів. Модернізація АЗС в Україні актуальна зараз — в момент вигідних цін на еко-авто і бурхливого розвитку точок їх обслуговування і зарядки. Відкрийте свою АЗС для нових клієнтів — подбайте про майбутнє з ТМ UGV!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-