Жалюзі, римські штори або ролети

Жалюзі, римські штори або ролети

Укрінформ

Мрієте про затишок в домі незалежно від погоди за вікном і часом доби? Тоді Вам допоможуть правильно підібрані сонцезахисні системи.

Сьогодні є кілька способів прикрасити свій будинок і одночасно захистити його від сонячних променів та сторонніх поглядів. Серед них найбільшою популярністю користуються чотири основні типи сонцезахисту.

Рулонні штори

Це та сама система, яка стрімко набирає популярність останні кілька років. І це цілком зрозуміло. Полотно на вікні найбільше нагадує традиційні варіанти декору і може використовуватися як разом з ними, так і самостійно. Головне правильно підібрати забарвлення тканини і тип системи. Адже він може бути відкритим або закритим і приховувати рулон штори за спеціальним карнизом.

Крім тканин можна підібрати ЕКО-варіанти і використовувати джутові або бамбукові полотна для виготовлення штор. Так можна додати дому тепла і затишку, а також стилізувати інтерєр в модному екостилі.

Горизонтальні жалюзі

Класичний варіант сонцезахисту знають практично всі. Жалюзі складаються з тонких алюмінієвих або деревяних ламелей з горизонтальною орієнтацією, які обєднані між собою системою управління. При повороті механізму виходить змінювати кут нахилу ламелей і тим самим регулювати рівень світла в приміщенні. Також всі ламелі можна підняти і зафіксувати на будь-якій висоті вікна, що дозволяє повністю відкрити склопакет для доступу світла.

Проста конструкція і простий механізм управління зробили горизонтальні жалюзі найбільш популярними і сьогодні їх можна побачити як в будинках так і в офісах і громадських інтерєрах.

Вертикальні жалюзі

Тканинні смужки зі спеціальними просоченнями з вертикальною орієнтацією є вертикальними жалюзі. Вони презентабельно виглядають в будь-яких інтерєрах, а за рахунок багатофункціональної системи управління дають можливість пропускати кількість світла в залежності від ситуації. При виборі вертикальних жалюзі можна пограти з квітами і фактурами тканини, а це дозволяє сформувати унікальний інтерєр в залежності від стилістики і Ваших переваг.

Римські штори

Не менш популярна і одночасно дуже проста модель віконного декору. Красиве драпірування тканинного полотна на віконному отворі виглядає доречно в домашніх інтерєрах і надає їм помітного затишку.

Для виготовлення "римок" використовують різноманітні тканини і фактури, що робить їх ще більш затребуваними в сучасних заміських будинках і квартирах.

Що пропонує компанія Pro-Shto

Серед безлічі компаній, які пропонують жалюзі, ролети та римські штори для пластикових вікон на замовлення, Pro-Shto - це перша в Україні онлайн-фабрика сонцезахисних систем. А це означає, що Ви можете зробити замовлення в зручному онлайн-конструкторі і вибрати всі параметри майбутнього замовлення - починаючи від розміру виробу і закінчуючи його кольоровою гамою.

Це далеко не повний перелік переваг співпраці з компанією Pro-Shto. Замовляючи жалюзі і ролети в у нас, ви отримуєте:

  1. Широкий вибір. Компанія пропонує цілий перелік типів і видів ролет, жалюзі, римських штор та інших систем різних конфігурацій і розмірів.
  2. Висока якість. Використання комплектуючих європейського виробництва дозволяє отримувати одночасно якісні та недорогі готові вироби для віконних і дверних прорізів будь-якого типу.
  3. Швидкість. Завдяки тому, що всі роботи по виготовленню відбуваються на базі власного виробництва, термін очікування з моменту замовлення мінімальний.
  4. Вигідні ціни. Постійні акції та пропозиції для оптових покупців дозволять підібрати оптимальний варіант не тільки для будинку, але і для громадських приміщень і офісів.

Якщо ви ще не визначилися з тим який тип віконного декору Вам підходить, консультанти Pro-Shto завжди готові підказати і допомогти зробити правильний вибір. Замовляйте жалюзі, ролети та римські штори і насолоджуйтеся затишком вже зараз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-