Недорогий відпочинок на морі в Україні разом з «Покупон»

Недорогий відпочинок на морі в Україні разом з «Покупон»

Укрінформ

Відпочивайте та оздоровлюйтесь на морському узбережжі зі знижками до 60% від “Покупон”

Як тільки починає пригрівати сонечко, українці тягнуться до моря. Це і можливість відпочити і оздоровитися усією родиною. Чому ж людина так полюбляє купатися у морі? Вчені довели, що морська вода і плазма крові людини мають подібний склад. До того ж море дуже корисне для здоров’я людей. Під час плавання активізуються усі органи людини, вони наповнюються киснем, шкіра насичується корисними мікроелементами та мінералами. Доведено, що шум прибою позитивно впливає на психіку людини. Тому, відпочинок коло моря – найкращі «ліки» для душі та тіла.

Якщо шукаєте, де відпочити в Україні на морі влітку , то варто зауважити, що, оскільки південь омивається двома морями – Чорним та Азовським – кожен має змогу обрати відпочинок по душі. Традиційно сім’ї з маленькими дітьми полюбляють Азовське море, оскільки там піщаний пляж і море не дуже глибоке, а отже і прогрівається набагато швидше. Сезон тут триває з кінця травня і до середини вересня. У Бердянську та Кирилівці є соляні озера, які використовуються у лікувальних цілях. Проживання та розваги на узбережжі Азова доступні для багатьох.

Якщо полюбляєте Чорне море, то потрібно їхати на курорти Одеської, Херсонської та Миколаївської областей. Тут є як піщані, так і галькові пляжі, клімат доволі м’який, і великий вибір розваг та атракціонів, наприклад, в Затоці. Чорне море – гарний вибір для тих, хто шукає недорогий відпочинок на морі в Україні. Тут можна знайти варіант відпочинку за прийнятними цінами, але з гарним сервісом.

Коли б не планували відпочинок, про путівки на море слід потурбуватися заздалегідь, оскільки бажаючих відпочити на Чорному та Азовському морях завжди вистачає. На сайті «Покупон» можна обрати будь-який варіант проживання у готелі, на базі відпочинку, у комплексі чи пансіонаті зі знижками до 60 % з можливістю перебування від 2 до 10 днів і більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-