Молоде КОТТЕДЖНЕ АТЕЛЬЄ

Молоде КОТТЕДЖНЕ АТЕЛЬЄ "DOMOZ" впевнено ввійшло на київський будівельний ринок

Укрінформ

Успіх досить зрозумілий: вже більше 4-х років компанія розвивається в сфері приватного житлового будівництва. Адже з самого початку вона впроваджувала новий формат діяльності.

Серед багатьох гравців ринка компанія вигідно вирізняється своєю унікальністю.

  1. Персональний підхід до своїх замовників - основа роботи. Ми пропонуємо тільки якісні та комплексні рішення. З будь-яким бюджетом можна отримати найкращий варіант. Тому що DOMOZ на перше місце ставить інтереси клієнтів. Саме тому компанія свідомо не співпрацює з будівельними спеціалістами, котрі, користуючись довірою клієнтів, здатні пропонувати не якісні рішення за високою ціною.

  2. Ми працюємо без посередників. Ми укладаємо договори безпосередньо із заводами виробниками. Як дилер, компанія “DOMOZ КОТТЕДЖНЕ АТЕЛЬЄ” має право займатися реалізацією сучасних будівельних матеріалів. Продукція має сертифікати та завжди високоякісна.

  3. Спеціалізація КОТТЕДЖНОГО АТЕЛЬЄ — матеріали для коттеджного будівництва та приватних домів, а також все необхідне для декора будинків, різних споруд та парканів.

Магазин Domoz.com.ua пропонує велике розмаіття виробів для проведення будівельних робіт від фундаменту до обробки фасаду. Серед будівельних матеріалів можна відмітити деякі групи:

  • Фундаментні блоки. Плити для перекриття. Арматурні конструкції. Бетонні вироби. Утеплювачі.

  • Будь-який вид покрівельного покриття гуртом з комплектуючими деталями, а також величезний вибір бітумної черепиці і металочерепиці.

  • Для виконання гідроізоляції та дренажних робіт.

  • Блоки з газобетона, SIP-панелі, різноманітні цеглинні вироби.

  • Широкий вибір матеріалів для зовнішньої та внутрішньої обробки, проведення фасадних робіт.

  • Все для монтажу найрізноманітніших вікон з усіма необхідними елементами.

  • Створення сонячних електростанцій.

І це далеко не весь перелік продукції магазину. Більш вичерпну інформацію можна отримати у наших менеджерів.

КОТТЕДЖНЕ АТЕЛЬЄ DOMOZ ТА ЙОГО СЕРВІС

  • Кожен співпрацівник DOMOZ професійно виконує свою роботу. Менеджери проведуть детальну консультацію по характеристикам будівельних матеріалів та їх призначенню. Їм під силу відповісти на будь-яке запитання.

  • Під час виїзду на об'єкт до замовника будуть безкоштовно проведені необхідні заміри та прорахують кошторис будівельних робіт. Можливо провести пробне фарбування штукатурного фасаду.

  • Наші спеціалісти відповідально підходять до збору оформленного замовлення. Весь необхідний будматеріал, разом з комплектуючими виробами, буде зібран в одну машину. І все буде доставлено замовнику на об'єкт.

Навіщо в паніці кидатися по різним магазинам і шукати недостаючі товари, а потім ще й заплатити працівникам за простій? За Вас все зробить компанія DOMOZ. Ми знаємо де і як зібрати всю продукцію.

ЧОМУ ВИГІДНО СТАТИ КЛІЄНТОМ DOMOZ ТА ВСЕ ПРО ПЕРЕВАГИ

  • Менеджер довгостроково зафіксує вигідну ціну для покупця, в межах двох місяців.

  • Придбання за цінами без накруток. За цінами, які доступні в минулому лише колишнім лідерам будівельного ринку.

  • Немає переплат. Розрахунок за заказ буде повним, чітким та чесним. Тільки на те, що необхідне по кошторису.

  • Спеціалісти DOMOZ займуться повною збіркою замовлення та доставкою. Укомплектований товар привезуть однією машиною. Вартість доставки цілком доступна.

  • Чудовий вибір колірної гамми та різноманітних відтінків для будь-яких будівельних матеріалів – відмінна можливість створити декорування будинку, огорожі та інших споруд в єдиному дизайнерському стилі.

  • Можливість провести оплату за рахунок ваших будівельних залишків, які залишились після придбання в інших магазинах. Взаємовигідна угода.

  • Компанія “DOMOZ КОТТЕДЖНЕ АТЕЛЬЄ” пропонує своїм постійним клієнтам систему знижок.

Ми поважаємо своїх клієнтів та цінимо їх. Високий рівень обслуговування, доступні ціни на будівельні матеріали, висока якість товарів — основа нашої праці, нашого сервісу.

У відповідь ми отримуємо численні вдячності від задоволених клієнтів. А також за їх рекомендаціями до нас приходять їх знайомі та друзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-