На Вінниччині продовжено програму оплати навчання атовців та їхніх дітей

На Вінниччині продовжено програму оплати навчання атовців та їхніх дітей

Укрінформ
Вінницька обласна рада продовжила програму компенсаційних виплат за навчання учасників антитерористичної операції та їхніх дітей 2017-2018 навчального року.
Відповідне рішення депутати ухвалили у четвер в ході позачергової сесії обласної ради.
Депутати обласної Ради затвердили Порядок використання коштів обласного бюджету для здійснення компенсаційної виплати за навчання учасників антитерористичної операції та їхніх дітей протягом І та II семестру 2017-2018 навчального року на контрактній формі навчання денного відділення вищих навчальних закладів Вінницької області І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації, незалежно від форми власності закладу. 
Аналогічну компенсацію отримають і студенти, які вперше здобувають освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» та освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр» незалежно від форми власності закладу, в межах коштів, виділених з обласного бюджету на вказані цілі.
Для отримання компенсаційної виплати за навчання один з батьків (усиновитель, опікун) дитини звертається до органів соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення за місцем реєстрації проживання або перебування з відповідною заявою до 14 серпня 2018 року.
Контролюватимуть виконання даного рішення постійні комісії обласної Ради з питань учасників АТО, бойових дій, Революції гідності, волонтерського руху та зв’язків з громадськістю та з питань бюджету, фінансів та обласних програм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-