L-SEL Group вводить спеціальні ціни на всі лазерне обладнання

L-SEL Group вводить спеціальні ціни на всі лазерне обладнання

Укрінформ

З 2 квітня по 31 травня 2018 року компанія L-SEL Group з Києва ввела спеціальні ціни на всі лазерні верстати, що поставляються нею. Це чудовий шанс для бажаючих заснувати прибутковий і перспективний бізнес, а для підприємств різних сфер виробничої діяльності — вигідно придбати сучасне обладнання для різання і гравіювання.

Київська компанія L-SEL Group є постачальником на український ринок високоякісного обладнання для лазерного різання і гравіювання різних матеріалів. В асортименті продукції, що поставляється нею, представлені:

  • оптоволоконні лазерні верстати та комплекси для різання труб і розкрою листового прокату з вуглецевої і нержавіючої сталі, міді, латуні, алюмінію і титану;
  • СО2 верстати для різання неметалів, які знаходять застосування для розкрою дерева і пластика, шкіри, тканини і паперу;
  • лазерні маркери і гравери;
  • лазерні машини для швейної промисловості з автоматичною подачею матеріалу, що дозволяють виконувати точний розкрій тканин.

З повним переліком обладнання, а також новими цінами можна ознайомитися на сайті компанії https://laser-sale.com.

Вся пропонована на продаж продукція від L-SEL Group випускається під її брендом на заводах, що виробляють обладнання, яке експортується до 100 країн світу, включаючи США, Німеччину, Канаду і Японію. Воно сьогодні широко використовується в середньому і крупному машинобудуванні, виготовленні різних будівельних конструкцій, сувенірів, дитячих іграшок і ювелірних виробів, а також при виробництві торгового устаткування і в багатьох інших виробничих сферах.

Крім поставок верстатів для лазерного різання компанія здійснює їх гарантійне та післягарантійне обслуговування на території України, а також проводить навчання персоналу роботі на них. ТОВ «ЕЛЬ-СІЛ Груп» зарекомендувало себе відповідальним і надійним партнером завдяки високій якості верстатів, їх доступній вартості, оперативній поставці обладнання та цілодобовій інформаційній та технічній підтримці своїх покупців.

Довідка про компанію:

ТОВ «ЕЛЬ-СІЛ Груп» є членом виробничого холдингу, заснованого в 1998 році. Основний напрямок діяльності: продаж і сервісне обслуговування верстатів для лазерної обробки металевих і неметалевих виробів. Вона має свій сертифікований сервісний центр і є власником бренду L-SEL.

Контакти:

Київ, вул. Північно-Сирецька, 3

(044) 206-08-13

(097) 223-68-83

(050) 474-47-60

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-