Брендове взуття Egle: де знайти якісні черевики і туфлі

Брендове взуття Egle: де знайти якісні черевики і туфлі

Укрінформ

Звичні нам черевики і туфлі в прямому і переносному сенсі пройшли довгий шлях до досконалості: спочатку це були просто зшиті шматки тканини або плетені сандалі. Сучасне ж взуття - це вироби з безліччю деталей, процес виготовлення яких вимагає певних знань і умінь. Втім, створення босоніжок і чобіт вже давно більшою мірою поставлено на конвеєр, тобто масове виробництво відбувається на високотехнологічних фабриках. При цьому і приватні майстри з пошиття взуття, які працюють для вибагливих клієнтів, не залишаються без діла.

Технологія виробництва

Фірми-гіганти використовують для виробництва особливі верстати, системи розкрою і різаки для матеріалів, причому для кожної моделі різні. Це доцільно з огляду на великі партії взуття в таких компаніях. А для малих партій в невеликих приватних фірмах використовуються ручні ніжки, плити для розкрою, пробійники.

Взуття складається з безлічі склеєних і зшитих деталей, кількість яких іноді досягає 30. Після того, як придуманий детальний ескіз вироби, основну частину потрібно розкроїти за допомогою спеціальних машин. Для цього заздалегідь продумується і готується матеріал вироби. Потім майстер переходить до формування інших компонентів взуття: устілок, підошов, каблуків. Наступний крок - пошив і склейка виробів за допомогою взуттєвих швейних машин. Завершує процес приклеювання підошви, а також полірування, нанесення водостійких елементів і ручне втягання шнурків.

Сьогодні на українському ринку представлено безліч вітчизняних і зарубіжних торгових марок, які пропонують взуття на будь-який смак і гаманець. Наприклад, брендове взуття в egle.ua.

Інтернет-магазин брендового взуття Egle.ua

Egle.ua - це інтернет-магазин брендового жіночого і чоловічого взуття, а також сумок, прикрас і засобів по догляду. Компанія була заснована в 2002 році і з успіхом здійснює оптову та роздрібну продаж більше 30 найменувань торгових марок, серед яких Bugatti, Ara, Marco Tozzi, Rieker, S.Oliver, Cerutti, Desay і мн. ін. Хоча спочатку в магазинах «Мода Егле Мода» продавалося лише взуття торгової марки Egle, після стрімкого зростання попиту на взуття з'явився інтернет-магазин і разом з ним інші бренди.

За роки свого існування інтернет-магазин заслужив довіру своїх клієнтів, пропонуючи якісні, зручні і стильні моделі взуття, виготовлені за європейськими технологіями. Взуття виробляється в Італії, Великобританії, Швеції, Німеччини, Португалії та інших країнах.

Компанії-виробники при пошитті враховують особливості різних видів стопи, використовують якісні та безпечні матеріали: натуральну або штучну шкіру, велюр і нубук, штучне хутро, текстиль.

Брендове взуття в egle.ua призначене для впевнених в собі людей. Якість - це те, що відрізняє взуття магазинів Egle від багатьох інших торгових марок. Тут представлені вироби на будь-який час року і до будь-якого випадку: молодіжна, офісна, міська, домашня, авангардна, святкова та ін. На сайті ви знайдете як нові колекції, так і розпродаж взуття зі знижками до 80%.

Egle дає можливість замовити не тільки через інтернет-магазин, але і подивитися жіноче взуття у власних роздрібних точках продажу, які відкриті в Києві (ТРЦ «Караван»), Одесі (ТРЦ «Рів'єра»), Дніпрі (ТРЦ «Караван») і Львові (ТРЦ «Вікторія Гарденс»). При замовленні взуття через інтернет-магазин, доставка здійснюється по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-