У Вінниці відкриють унікальну «Академію підтримки та розвитку бізнесу»

У Вінниці відкриють унікальну «Академію підтримки та розвитку бізнесу»

Укрінформ
У Вінниці розпочалася реалізація унікального проекту зі створення консультаційного бізнес-центру «Академія підтримки та розвитку бізнесу» для представників малого та середнього підприємництва міста. Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради(http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=5005).
«Запуск цього проекту є надзвичайно важливим для розвитку малого та середнього підприємництва у місті, і Вінницька міська рада підтримує подібні проекти, адже інвестиції у розвиток підприємництва призводять до зростання економіки міста. На сьогодні у місті вже працює понад 200 великих та середніх підприємств та зареєстровано більше 40 тисяч підприємців. Академія надаватиме консультаційну підтримку діючим підприємцям та тим, хто лише планує ними стати», - повдомив директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Віталій Погосян.
За його словами, «Академія підтримки та розвитку бізнесу» надаватиме послуги представникам малого та середнього підприємництва і сприятиме впровадженню світових практик ведення бізнесу серед вінницьких компаній. Її клієнти зможуть отримати пакетні послуги у сфері ІТ, маркетингу, юриспруденції та бухгалтерського обліку як для відкриття власної справи, так і для підтримки діяльності вже існуючого бізнесу.
Такий сервіс значно скоротить час реалізації бізнесових проектів та дасть можливість підприємцям ефективно реалізовувати наміри щодо розвитку бізнесу.
Очікується, що реалізація цього проекту посприяє покращенню доступу до фінансових інструментів, зміцнення ринку послуг для бізнесу, підвищення компетенцій підприємців,що у короткі терміни дозволить збільшити потужності підприємств та спростити ведення бізнесу у Вінниці.
«Академія»  запрацює на базі Вінницького технологічного парку вже наприкінці року. Її запуск ініціювала Вінницька міська радаспільно з Вінницьким клубом ділових людей за підтримки Федерації канадських муніципалітетів (ФКМ), що впроваджує проект «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС/PLEDDG). 
Проект «Академія підтримки та розвитку бізнесу» спрямований на виконання Стратегії розвитку «Вінниця-2020», а саме Стратегічного пріоритету «Економічний розвиток, спрямований на високий та якісний рівень зайнятості» і відповідає Програмі посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва м. Вінниці на 2017-2020 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-