Директор ФК «Леогеймінг Пей» Альона Дегрік про способи безготівкової оплати паркування

Директор ФК «Леогеймінг Пей» Альона Дегрік про способи безготівкової оплати паркування

Укрінформ

Як багато хто вже напевно чув, в Україні набув чинності новий закон про збільшення штрафів за парковку автомобілів у недозволеному місці. У зв'язку з цим глава ФК «Леогеймінг Пей» на порталі «Мінфін» опублікувала статтю, де детально проаналізувала основні положення даного законопроекту і розповіла про нові способи оплати паркування.

Як каже Альона Дегрік, завдяки новому закону з'явилася можливість безготівкової оплати паркування, що не тільки спрощує процес, але і значно економить особистий час автовласника. Саме для цих цілей і була розроблена інноваційна система Parking UA, яка дозволяє оплачувати паркувальне місце за допомогою банківської карти. Над її створенням не один місяць працювали фахівці компанії Mastercard та LeoGaming.

За словами директора ФК «Леогеймінг Пей», проблема парковок особливо характерна для української столиці: в розпал робочого дня центр міста перетворюється в один великий паркінг, причому більшість власників авто не оплачують розміщення авто на місцях або віддають гроші незаконно працюючим «паркувальникам», але при цьому вважають, що чинять цілком законно.

Альона Дегрік вважає важливим, що при розробці системи паркування вони керувалися головним чином потребами пересічних українців, і як їй здається, їм вдалося створити саме той продукт, який відповідає запитам більшості автовласників. Програма автоматично розпізнає місцезнаходження вашого авто, тому клієнту достатньо просто вказати свій номер і час знаходження на стоянці. Після цього ви натискаєте «Оплатити», і сміливо відправляєтеся у своїх справах.

Як стверджує Альона Дегрік, їм би не вдалося досягти необхідного результату, якби не підтримка професіоналів з Mastercard. Саме завдяки впровадженню Masterpass в додаток Parking UA стало можливим здійснення миттєвих платежів. При цьому всі ваші дані зберігає Mastercard, чия система безпеки вважається однією з найкращих в світі.

Також глава ФК «Леогеймінг Пей» докладно розповіла про VCODE — захисний код, який служить для розпізнавання власників банківських карт. Цей код може надходити у вигляді звичайної смс-ки при налаштованому смс-банкінгу, або у вигляді повідомлення, якщо ви користуєтеся Viber.

Як підтвердити, що ви оплатили паркування? Все дуже просто: система автоматично видає вам квитанцію, яку можна пред'явити паркінінспектору або іншій уповноваженій особі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-