У Вінниці тестують оригінальний туристичний додаток «Вільна мапа» для смартфонів

У Вінниці тестують оригінальний туристичний додаток «Вільна мапа» для смартфонів

Укрінформ
У Вінниці тестують оригінальний туристичний додаток «Вільна мапа» для смартфонів. Перевірив за стосунок і міський голова Сергій Моргунов. 
Цей  застосунок  розробляють для зручності гостей міста
Про знайомство з новим сервісом мер міста розповів на своїй сторінці у «Фейсбуку».
«Я вже писав про створення туристичного додатку, який дозволяє мандрівнику самостійно орієнтуватися у Вінниці. Його розробили наші вінницькі IT-фахівці з ініціативи Центр історії Вінниці. І ось «Вільна мапа» проходить тестування. Я також вирішив спробувати бета-версію продукту», - написав Моргунов.
Сергій Анатолійович зазначив, що віртуальний путівник – це корисна та актуальна ідея. Для тестування наразі доступний тільки базовий функціонал «Вільної мапи». Але вже й зараз працювати з ним просто, інтерфейс зручний. Зафіксовані раніше технічні недоліки опції вибору об’єкта маршруту розробники вже відкоригували. Адже короткий час запуску, швидкий відгук і цікаве наповнення – це важливі характеристики для користувача.
Міський голова запросив вінничан поділиться своїми враженнями від нового сервісу, адже що більше людей його протестує,  тим якіснішим буде кінцевий продукт. Він пропонує зробити  додаток був сумісним а не лише з Android, а й з іншими платформами.
Як повідомила координатор проекту «Вільна мапа» - співробітниця Центру історії Вінниці Олеся Коваль,  розробка мобільного додатку розпочалася іще торік. У найближчі тижні команда розробників випрацює остаточний функціонал і його буде презентовано містянам та безкоштовно викладено у публічний доступ. 
Застосунок буде цікавим і для мешканців міста, позаяк перелік точок на «Вільній мапі» включає більш ніж 150 туристично привабливих об’єктів у Вінниці.
Кожна вінницька пам’ятка матиме спеціальний QR-код, використавши який кожен користувач безкоштовно зможе встановити собі цей застосунок на смартфон. Окрім навігації туристичними місцями, в додаток будуть додані місця гостинності, - готелі та ресторани, де турист зможе відпочити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-