Компанія Bevers Marmyr представила українцям новий обробний матеріал з Туреччини

Компанія Bevers Marmyr представила українцям новий обробний матеріал з Туреччини

Укрінформ

Компанія Bevers Marmyr, як офіційний представник одного зі світових лідерів у виробництві штучного каменю Belenco в Україні, у 2018 році почала прямі поставки унікального оздоблювального матеріалу — кварцевих поверхонь.

Цей полімерний аналог природного кварцу не має недоліків, властивих натуральним каменям: інноваційні технології обробки усунули характерну для них пористість і зробили матеріал міцнішим, ніж граніт.

Кварцева стільниця

Кварцева стільниця Belenco виготовлена з комбінації натурального кварцу (93%) і полімеру (7%). Штучна добавка надала натуральному компоненту унікальні властивості:

  • стійкість до механічних пошкоджень (подряпини, удари);
  • стійкість до стирання;
  • стійкість до дії активних хімічних речовин.

В процесі обробки кам'яна стільниця спресовується в вакуумі і обпалюється. В результаті поверхня ідеально захищена від проникнення вологи, розвитку бактерій, фарбування харчовими продуктами, дії побутової хімії.

Матеріал простий у догляді, чистка не вимагає спеціальних препаратів: від будь-яких форм забруднення поверхня кварцевою стільниці відмивається простими миючими засобами.

Завдяки цим якостям штучний камінь Belenco використовують для:

  • робочих поверхонь на кухні;
  • стільниць в ванних кімнатах;
  • обробки підлог, стін, сходів.

Унікальний матеріал безпосередньо з Туреччини поставляється на власний склад компанії Bevers Marmyr в слябах (розмір Jumbo, 3100х1520 мм), де зберігається в оптимальних умовах.

Довідка про компанію

Bevers Marmyr більше 15 років виготовляє вироби будь-якої складності з натурального і штучного каменю. Компанія забезпечує повний цикл — від підбору матеріалу до монтажу готового виробу. На власних потужностях обробляються граніт з України, мармур, граніт, травертин, онікс, імпортовані безпосередньо з 16 країн світу.

Контактна інформація

м. Київ, вул. Бориспільська, 12А

телефони:

+380442274253,

+380633042427,

+380674631315,

+380930963600,

e-mail: info@beversmarmyr.com

URL: https://beversmarmyr.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-