В Києві відбувся Форум товарів для дітей Baby Expo-2018

В Києві відбувся Форум товарів для дітей Baby Expo-2018

Укрінформ
У Міжнародному виставковому центрі в Києві відбувся Форум товарів для дітей Baby Expo-2018 – найбільший в Україні бізнесовий захід з дитячої тематики, організований виставковою компанією «АККО Інтернешнл».

22 роки поспіль форум збирає виробників, імпортерів, дистриб’юторів і рітейлерів дитячих товарів. Слід зазначити, що за останні 5 років кількість вітчизняних виробників на виставці зросла вдвічі та становить сьогодні понад 50%. Від самого початку своєї діяльності організатори Baby Expo намагаються надати підтримку українським промисловцям.

З цією метою в рамках форуму було започатковано конкурс шкільного одягу «Школа. Діловий стиль». Щороку кількість охочих взяти участь у конкурсі збільшується. Зауважимо, що захід набув такої популярності, що й іноземні виробники також долучаються до участі у ньому. Водночас приємно відзначити, що 95% учасників конкурсу - це вітчизняні виробники, чия продукція за якістю з успіхом конкурує з польською та турецькою.

До складу журі, що оцінює конкурс, входять представники кафедри технології та конструювання швейних виробів, кафедри ергономіки та проектування одягу Київського національного університету технологій та дизайну, а також керівники шкіл і батьківських комітетів кількох шкіл Києва.

Участь у конкурсі включає кілька форм, кожна з яких має свої переваги. По-перше, це дефіле на подіумі – тут можна оцінити посадку моделі, її зручність та привабливість. Демонстрація одягу на манекені у шоу-румі дає змогу оглянути якість шиття та тканини. А включення контактів та інформації про виробника до рекламного каталогу, що розповсюджується безкоштовно серед відвідувачів шоу-руму, сприяє просуванню продукції.

Подіум і шоу-рум розташовані безпосередньо в експозиції Форуму і  відкриті для будь-якого відвідувача.

Таким чином, і торгові представники шкіл, і пересічні споживачі можуть обрати для себе найкращий варіант шкільного одягу, а також одразу переговорити з виробником,  оскільки більшість їх є учасниками виставки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-