У матчі проти Італії збірна Аргентини впоралася без Мессі

У матчі проти Італії збірна Аргентини впоралася без Мессі

Укрінформ

Чемпіонат світу з футболу все ближче, в рамках фінального відбору відбувся матч між збірними Італії та Аргентини. Аналітики і вболівальники не очікували від цієї гри зіркових моментів. Було ясно, що італійські футболісти навряд чи зможуть оговтатися від поразки, яку їм завдали шведи.

Не зміцнила позиції італійської збірної відсутність постійного наставника і загибель Асторі. Пам'ять італійського футболіста на поле вшанували хвилиною мовчання. Щоб не пропустити новини, ЧС 2018 на порталі football24.ua відстежується регулярно.

Аргентинським футболістам було непросто завоювати своє місце на ЧС-2018. На гру з італійцями збірна Аргентини вийшла без головного козиря — Мессі, який відновлюється після травми. Перший тайм почався досить мляво, уболівальників змушували напружуватися тільки рідкісні флангові прориви, які організовували футболісти обох команд. Проте перевага підопічних Хорхе Сампаолі все ж відчувалося, вони частіше і довше тримали м'яч. Ді Марія намагався надихати команду ініціативними проходами в штрафну зону противника. У підсумку футболіст зміг змусити нервувати Буффона сильним ударом у створ воріт. Напружена ситуація в штрафний італійців склалася після подачі кутового, удар головою Отаменді не приніс результатів тільки завдяки досвіду Буффона.

Гра європейців була менш упевненою, серйозних моментів у штрафному аргентинської збірної в першій половині матчу вони створити не змогли.

Другий тайм почався з більш активної гри збірної Італії, Іммобіле прорвався до штрафного аргентинців і дав відмінний пас на Лоренцо Інсіньє, але останньому не вистачило точності для ефективного удару. Патрік Кутроне міг зрівняти рахунок після грубої помилки Більї у власній штрафній зоні, але удару італійського футболіста не вистачило удачі. Аргентинці вирішили не зупинятися на досягнутому, Буффон рятує ворота від удару Перотті, але вихід три в два стає фатальним для італійців. Крапку в поєдинку поставив акуратний удар Лансіні в дев'ятку.

Важко назвати перемогу аргентинських футболістів над підопічними Ді Бьяджо яскравою подією, з урахуванням всіх труднощів, які останнім часом відчуває італійський футбол. У недавньому товариському матчі зі збірною Англії італійці змогли зіграти внічию. М'яч у ворота англійців відправив Лоренцо Інсіньє, а у «трьох левів» відзначився Варди.

Слідкуйте за результатами матчів в рамках ЧС-2018 разом з кореспондентами електронного видання «Футбол 24».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-