Як до літа швидко скинути зайві кілограми?

Як до літа швидко скинути зайві кілограми?

PR
Укрінформ

Збалансована білкова дієта призначена для людей, які мріють схуднути, але бажаючих зберегти звичний спосіб життя. Якщо ви будите дотримуватися правил цієї програми всього за 10 днів можливо позбутися від 8 кг і відчути легкість і впевненість у своїх силах.

Білкова дієта незамінна для всіх, хто не може жити без м'ясної їжі, солодощів і швидких вуглеводів. На цьому і будується її філософія - пріоритет білку замість жирів і вуглеводів. На думку дієтологів, при такому підході вже через два тижні зникнуть від 5 до 8 зайвих кілограмів, а організм знайде забуту легкість.

В цьому немає нічого дивного, оскільки вуглеводи виступають основним енергетичним джерелом і, якщо його перекрити організм почне використовувати власні запаси, при цьому людина не буде відчувати постійний голод. Періодичне насичення організму білками підтримує необхідний баланс будівельного матеріалу, що дозволить зберегти м'язову масу під час дієти.

Важливі правила білкової дієти

Одне з ключових умов цієї програми зниження ваги - наявність великої кількості води (не менше 2 літрів на добу). Білок підвищує навантаження на нирки, тому починають швидко витрачатися запаси рідини. Обмеження раціону однорідної їжею і зменшення надходження з їжею корисних речовин здатне спровокувати виникнення неприємного стану, тому необхідно підтримувати організм прийомом вітамінно-мінеральних комплексів.

Значне зменшення кількості спожитих вуглеводів протягом довгого часу може призвести до погіршення обміну речовин. Це пояснює, чому не варто перевищувати запланований цикл тривалістю 10-14 днів. Повертатися до нього рекомендується не частіше 1-2 разів на рік.

Перелік допустимих продуктів

• будь-які види м'яса у вареному, запеченому або пареному вигляді;

• рибні страви;

• гриби;

• всі овочі (за винятком моркви, буряка, горошку, картоплі);

• яйця.

Також показані салати із зеленню, капустою, огірками і кабачками, для їх заправки краще використовувати рослинне масло або сік лимона. Можна пити зелений або чорний чай, але без цукру.

Так само відмінним помічником під час дієти є спортивне харчування. В інтернет-магазині https://buls.com.ua/ ви можете придбати будь-які добавки для набору якісної м'язової маси і спалювання зайвого жиру.

Інші продукти необхідно строго виключити на весь час циклу. Приймати допустиму їжу можна в таких кількостях, що потрібно для повного насичення. Не забувайте про формулу 2: 1- мясо / овочі, тобто білка повинно бути в два рази більше.

Корисні поради

• Під час дієти краще перейти на п'ятиразовий прийом їжі, при цьому найпізніший прийом слід організувати не пізніше, ніж за три години до нічного сну.

• Необхідно сильно обмежити або відмовитися від алкогольних напоїв.

• Після завершення циклу потрібно поступово вводити в раціон заборонену в білковій дієті їжу - не варто у великих кількостях відразу вживати швидкі вуглеводи.

Протипоказання

Білкова дієта не рекомендується людям у віці, з нирковими хворобами і порушеннями в травної системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-