Як заощадити 20% на будівництві комерційної нерухомості - розповідають фахівці НТК

Як заощадити 20% на будівництві комерційної нерухомості - розповідають фахівці НТК

PR
Укрінформ

Ключову роль в будівництві комерційної нерухомості за технологією швидкого монтажу відіграє міцний металевий каркас, але основною статтею витрат все ж залишаються огороджувальні конструкції. На стінові огородження та покриття даху припадає від 40% до 50% загального бюджету. Скорочення витрат шляхом придбання більш дешевих матеріалів у більшості випадків призводить до зниження якості будівлі та скорочення експлуатаційного терміну останньої.

Фахівці ТОВ «НТК» підійшли до вирішення проблеми на високому професійному рівні, розрахувавши та порівнявши економічну ефективність використання технології «полистової збірки» та готових металевих сендвіч-панелей. В процесі дослідження дійшли висновку, що вибір на користь сендвіч-панелей від виробника дозволяє заощадити до 20% на кожному квадратному метрі будівлі.

Раціональність використання будівельного сендвічу також підкреслює той факт, що в першому кварталі 2018 року попит на матеріали для будівництва комерційних об’єктів за технологією швидкого монтажу із залученням сендвіч-панелей «АлюТерм» виріс на 35% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Економічна ефективність сендвіч панелей

Розрахунок здійснювався із залученням житомирських фахівців Заводу теплоізоляційних матеріалів ТМ «ІЗОВАТ» за методикою, приведеною в ДСТУ Б В.2.6-189- 2013 «Методи вибору теплоізоляційного матеріалу для утеплення будівель»

До уваги було прийнято:

  • Експлуатаційні характеристики матеріалів та готових конструкцій;

  • Вартість матеріалів;

  • Вартість монтажних робіт з урахуванням техніки та механізмів.

Під технологією «полистової збірки» слід розуміти поетапний монтаж огороджувальних конструкцій із залученням наступних матеріалів:

  • Профнастил стіновий (НС-20);

  • Вітробар’єр;

  • Паробар’єр;

  • Скотч;

  • Z-прогін;

  • Теплоізоляційний матеріал (мінеральна вата Izovat 40);

  • Кріплення.

В якості готової конструкції в розрахунок було прийнято стінову сендвіч-панель будівельної серії «АлюТерм» С150МВ, де теплоізоляційним  шаром виступає мінеральна вата Izovat Sandwich 110 товщиною 150мм, щільністю 110кг/м.куб

Розрахунок зокрема показав, що використання сендвіч-панелей дозволяє не тільки скоротити витрати на будівництво, але й значно прискорити його процес.

Додаткові переваги від виробника

ООО «НТК» - український виробник огороджувальних конструкцій пропонує придбати за вигідною ціною якісні сендвіч-панелі з наповнювачами з мінеральної вати та пінополістеролу у широкому діапазоні товщин.

Замовляючи будівельні матеріали від виробника, ви маєте змогу не лише заощадити кошти, але й вказати потрібну довжину панелі, обрати колір, тип профілювання, тощо.

Завод «НТК», залежно від обсягу замовлення та обраних характеристик матеріалу, готовий зробити вигідну цінову пропозицію кожному клієнту! Телефонуйте +38 (057) 728-26-87, щоб отримати більше інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-