Вода - перше правило тренування від Еліни Світоліної

Вода - перше правило тренування від Еліни Світоліної

Укрінформ

У середу, 28 лютого в рамках старту національної кампанії «Моршинська спорт - ПЕРШЕ ПРАВИЛО ТРЕНУВАНЬ» за підтримки Міністерства молоді та спорту України четверта ракетка світу Еліна Світоліна провела відкрите тренування. Спаринг-партнером першої ракетки України стали вихованці столичної спортивної школи №17.

Програма «Моршинська Спорт - ПЕРШЕ ПРАВИЛО ТРЕНУВАНЬ» спрямована на те, щоб надихнути українців вести активний спосіб життя і тримати себе в формі. І робити це правильно - з підтримкою гідробалансу під час тренувань. Адже при фізичних навантаженнях ніщо так не виснажує організм, як втрата води. І ніщо так просто не компенсує цю втрату - як легкий мінеральний склад природної води з моршинських джерел.    

Саме тому, Водний бренд №1 і Перша ракетка України Еліна Світоліна стали партнерами, щоб сформувати в українців корисну звичку - підтримувати свій водний баланс, щодня вживаючи чисту природну воду. «Під час тренувань ми втрачаємо величезну кількість води, а з нею і енергію, тому у мене є правило - на корті зі мною завжди «Моршинська».

Так і під час тренувань, і, коли виступаю на змаганнях. «Моршинській» я довіряю, тому що знаю і люблю її смак з дитинства. Це вода, родом з улюблених Карпат, так що на якому б корті я не грала, нехай навіть в далекій Австралії, зі мною завжди - ковток Батьківщини », - зізнається Світоліна.

Це перший подібний захід в рамках національної ініціативи. Навесні організатори планують провести відкриті тренування з іншими спортсменами. Кожен бажаючий зможе навчитися правильно тренуватися і освоїти основні принципи успішних і ефективних тренувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-