Годинники на Gold.ua: час - золото

Годинники на Gold.ua: час - золото

Укрінформ

Ефективний тайм-менеджмент - одне з важливих умов успішності сучасної людини. Знати точний час, цінувати, з толком використовувати кожну хвилину - мистецтво, яким володіють ті, хто вміє досягати поставлених цілей. Годинники стали не тільки приладом, що дозволяє завжди знати точний час. Це аксесуар, який допомагає сформувати імідж, свідчить про статус, перевагах свого володаря. Прилад, що володіє цілим рядом додаткових функцій. В інтернет-магазині Gold.ua представлений багатий вибір годиниикiв. У каталозі ви знайдете різноманітні зразки годинникового мистецтва: наручні, інтер'єрні моделі, скриньки для годинника.

Зірковий час: вибираємо наручний хронометр

Вирішивши придбати наручний годинник для себе або в якості подарунка, слід враховувати такі фактори:

Для кого вони купуються. Сучасна годинна промисловість представляє величезний вибір моделей чоловічих, жіночих і дитячих годин. В першу чергу вони відрізняються по дизайну, вазі і функціональності. Вишукані, ніжні варіанти для прекрасних дам і дівчат. Солідні, лаконічні моделі для представників сильної статі. Яскраві, зручні годинник для дітей, яких з ранніх років батьки вчать дбайливо ставитися до свого і чужого часу.

Естетика. Дизайнерські моделі годин - важлива складова стилю. Модні будинки, відомі бренди випускають моделі, які стають центральною деталлю образу. Не існує тотальної моди на зовнішнє оформлення хронометрів. Єдине правило - вони повинні перебувати в гармонії з вашим стилем, бути його невід'ємною частиною.

Країна виробник. «Зроблено в Швейцарії» - цей напис, як і раніше асоціюється з високою якістю і надійністю годин, а також високою ціною. На ювелірному порталі Gold.ua ви знайдете широкий вибір моделей в різних цінових сегментах: преміальні статусні зразки і аксесуари, які при істинно швейцарському якості мають доступну для українців ціну. Також в асортименті вироби від виробників з Японії, Європи, Росії.

Механізм. У механічних і кварцових годин є свої шанувальники. Плюси першого різновиду - надійність, відсутність боязні перепадів температур. Коштують вони недешево, проте з цієї причини служать показником високого статусу. Кварцові годинники легші, не вимагають заводу і коштують дешевше.

Функціональність. Сучасні моделі мають величезний числом додаткових функцій. Стиль і ритм життя володаря аксесуара визначає, які з них є життєво необхідними. Для механічних моделей не зайвим буде індикатор ходу. Спортсмени звернуть увагу на наявність хронографа. Мандрівникам і бізнесменам стане в нагоді функція Dual Time, вічного календаря.

Якщо не впевнені у виборі, телефонуйте, щоб отримати професійну допомогу від консультантів Gold.ua по телефону (044) 393-08-10.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-