У GPSWOX розповіли про популярні моделі GPS-трекерів

У GPSWOX розповіли про популярні моделі GPS-трекерів

Укрінформ

Фахівці компанії GPSWOX, яка займається розробкою і виробництвом рішень GPS-трекінгу транспортних засобів, розповіли про популярні моделі автомобільних телематичних пристроїв. GPSWOX виробляє трекери для легкових автомобілів, вантажівок, велосипедів і мотоциклів.

Загальні відомості

GPS-трекери GPSWOX — це лінійка пристроїв, призначених для відстежування місцеположення автомобілів, велосипедів, мотоциклів і навіть людей і тварин. У каталозі компанії представлені трекери, які працюють по GPS, і моделі з підтримкою 3G. Такий трекер буде додатково сповіщати власника по SMS.

 Покупці можуть використовувати пристрої двома способами: придбати вподобану модель або оформити контракт, отримати прилад безкоштовно і щомісяця платити абонплату.

 Якщо говорити про транспортні засоби, то трекери незамінні в компаніях з автопарком, в ситуаціях, коли власним автомобілем користуються інші люди і, звичайно, для швидкого пошуку викрадених автомобілів. Існують моделі, які для роботи вимагають тільки харчування, а є такі, що підключаються в стандартний роз'єм OBDII під рульовою колонкою.

GPSWOX 3G Vehicle Tracker (All-in-one Package)

Одна з найпопулярніших моделей компанії з SIM-картою. Перелік можливостей трекера:

  • Телеметрія поведінки автомобіля: швидкість, зупинки, розгін. Трекер попередить власника, якщо перевищена швидкість, і в потрібний момент нагадає, що потрібно заправитися.
  • Протиугінна система. Пристрій не тільки попередить про несанкціоноване проникнення в автомобіль — трекер дозволяє віддалено заглушити двигун.
  • Прилад дозволяє встановлювати зонування і попередить, якщо автомобіль виїхав за межі зазначеної території.
  • Надійність. Телеметрія продовжить записуватися, навіть якщо мобільна мережа тимчасово недоступна.
  • Система дозволяє отримувати докладні звіти про поведінку транспортного засобу: час у дорозі, зупинки / рух, пройдену відстань та ін.
  • Мобільні додатки. GPSWOX спеціально для власників розробила безкоштовні мобільні додатки для Android і iOS.

GPSWOX 3G OBDII Tracker (All-in-one Package)

Пристрій зі схожими характеристиками. Як видно з назви, даний трекер адаптований під роз'єм OBDII.

GPSWOX 3G Magnetic Tracker (All-in-one Package)

Модель з можливістю прихованого кріплення під днищем автомобіля або в зручному місці в салоні. Здатна працювати в режимі очікування протягом п'яти років. Має захист класу IPX5. Попередить власника при механічній поломці.

Vehicle GPS Tracker Teltonika FM1000 (OBDII)

Один з найбільш «просунутих» трекерів на ринку, популярний у сфері комерційного транспорту. Відповідає вимогам європейської системи контролю якості.

Трекер встановлюється в роз'єм OBD і буквально через хвилину готовий до роботи. Призначений для цілодобового контролю параметрів автомобіля. Володіє продуманою системою проти зловмисників. Попередить, якщо запущено двигун, якщо з автомобіля зливають пальне (незамінне в комерційному секторі), заглушить мотор дистанційно.

З повним асортиментом трекерів GPSWOX можна ознайомитися за посиланням https://gpswox.com/en/gps-trackers-shop/gps-trackers-for-cars-vechicles.

Компанія веде свій YouTube-канал «gpswoxvideo» з оглядами трекерів і рекомендаціями з підключення і застосування пристроїв.

GPSWOX регулярно згадують профільні видання. Почитати про компанію і порівняти її продукцію з конкурентами можна на сторінках журналу GPS Tracking Journal — https://www.gpstrackingjournal.com/category/gps-tracking-softwares-servers/.

 Про компанію:

GPSWOX — один з лідерів ринку систем телеметрії. Компанія виробляє масу пристроїв для трекінгу транспортних засобів і людей, а також випускає програмне забезпечення, сумісне з пристроями інших виробників. Підтримка клієнтів компанії працює в Європі, Азії, Африці, США та Австралії.

Інформація для контактів:

T. Ukrinas

tadas@gpswox.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-