BeyBlade — настільна гра нового покоління, яка принесе вашій дитині масу задоволення!

BeyBlade — настільна гра нового покоління, яка принесе вашій дитині масу задоволення!

Укрінформ

Вперше світ почув про BeyBlade в 2000 році з виходом японського коміксу манги. У ньому розповідалося про бої Блейд — дзиґ, що стрімко обертаються. Перед головними героями стояло завдання рознести, зупинити або вибити Блейд-суперника за межі поля. Згодом на основі манги був знятий серіал аніме у трьох сезонах і випущена ціла серія однойменних іграшок. BeyBlade — це динамічна гра, яка захоплює дітей і дорослих. Вона стане найкращим вибором, якщо ви хочете проводити більше часу в сімейному колі або відвернути маленьких непосид чимось цікавим.

Замовити настільну гру БейБлейд можна на сайті магазину «Будинок Іграшок». У каталозі компанії представлений широкий асортимент дзиґ різних кольорів і характеристик. Вони продаються поодинці, в складі наборів і з кейсами.

Види дзиґ та користь BeyBlade для дитини

Нині дзиґи BeyBlade випускаються двома компаніями — японською Takara Tomy і американською Hasbro. Вони виготовляються з високоміцного пластика і виглядають як фантастичні бойові машинки. Блейд повністю автономні і не потребують батарейок, оскільки приводяться в рух пусковим механізмом, який потрібно різко смикати за шнурок. Змагання відбуваються на замкнутому ігровому полі у вигляді тарілки, званої Beystadium.

Кожен дзиґа складається з наступних частин:

  • верхнього енергетичного шару з зубцями, який завдає шкоди іншим Блейд;
  • середнього силового диска, що визначає масу і силу обертання дзиґи;
  • нижнього наконечника, що відповідає за траєкторію руху.

Умовно всі Блейд діляться на чотири категорії: атакуючі, оборонні, витривалі і збалансовані. З повним переліком характеристик дзиґ можна ознайомитися на офіційному сайті виробника або за допомогою програми (відсканувавши код на внутрішній стороні кришки дзиґи). Крім підвищення настрою гра BeyBlade несе в собі масу інших плюсів, а саме:

  • привчає до колективізму;
  • знайомить з основами фізики;
  • допомагає дитині розслабитися;
  • розвиває просторове сприйняття;
  • тренує реакцію, увагу і дрібну моторику.

Сьогодні BeyBlade — це справжня ігрова течія з найбільшим фанспівтовариством по всьому світу. Відкрийте для себе нову захоплюючу забаву і замовте дзиґу на сайті Bi.ua з послугою безкоштовної доставки в будь-який куточок України. Оригінальність і якість іграшок гарантовані!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-