Як вибрати ідеальну підлогу?

Як вибрати ідеальну підлогу?

Укрінформ

Вибираючи покриття для пілоги, кожна людина орієнтується на три головних чинника: вартість, якість і практичність. Виходячи з усіх цих вимог, ми підібрали ідеальне покриття підлоги для всіх кімнат у будинку.

Передпокій

Оскільки все починається з вішалки, то, зрозуміло, найбруднішою ділянкою в будинку є саме коридор. Відповідно, прибирати підлогу тут доведеться часто - особливо в період снігів і дощів. Ідеальний матеріал для підлоги в передпокої - це керамічна плитка або керамограніт. Цей матеріал стійкий до вологи і без шкоди для себе переносить практично будь-який вид прибирання, він гладкий, і не буде вбирати бруд, пил і воду. Його вартість виявиться не настільки вже й значною, якщо врахувати, що термін його експлуатації вкрай тривалий.

Кухня

Ще одне популярне в будинку місце, де жир, вода та інші агресивні компоненти вимагають частого прибирання. Кераміка або камінь на підлозі будуть виглядати не тільки гармонійно, але і практично.

Ванна

Кахельна або керамічна підлога з функцією підігріву - це ідеальний варіант для ванної кімнати. Багато людей ще використовують наливну підлогу, що теж досить непогано.

Спальня

Мінімум токсичних матеріалів і мінімум пилозбірників. Виходить, дерев'яна або паркетна підлога чи ламінат - це саме те, що потрібно для спальні. Відшукати потрібний матеріал і фактуру вам завжди допоможе інтернет-магазин підлогових покриттів КонтрактПол, асортимент якого і цінова політика приємно здивують навіть досвідчених професіоналів.

Дитяча

Якісний ковролін не дозволить дитині, що грає на підлозі, відчувати себе некомфортно. Крім цього, м'який матеріал знешкодить потенційну небезпеку малюка бути травмованим під час активних ігор, його синтетична основа не зашкодить здоров'ю і не викличе алергію. Власне, тому багато дбайливі батьків обирають для дитячих кімнат саме якісне килимове покриття.

Балкон

Якісна дошка або стяжка, поверх якої закріплений лінолеум на щільній основі, забезпечать прийнятний вигляд цього невеликого простору, і обійдуться вкрай недорого. Зрозуміло, переплачувати за підлогу на балконі нікому не хочеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-