Києво-Святошинський ЦСПР: розширюємо напрямки роботи з родинами учасників АТО

Києво-Святошинський ЦСПР: розширюємо напрямки роботи з родинами учасників АТО

Укрінформ
24 січня 2018 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася робоча зустріч у рамках планування співпраці за проектом «Дружини України» по роботі з дружинами учасників АТО.

Участь у зустрічі взяли Світлана Доманчук, голова правління громадської організації «Життя після АТО», Альона Гребенчукова, голова Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві та Надія Зенчук, волонтер та дружина ветерана.  Від Центру реабілітації участь взяли його директор  Ангеліна Лахтадир, психологи Ольга Доманіна та Надія Величко, фахівці із соціальної роботи Альона Горбатенко та Надія Могилевська. У ході зустрічі були намічені шляхи співпраці та запланована низка тренінгових занять, як на базі ЦСПР (щомісяця), так і на виїзді в Києві (двічі на місяць).

Між Києво-Святошинським ЦСПР та  Подільською районною організацією Товариства Червоного Хреста було підписано Меморандум про співпрацю і взаємодію. Метою Меморандуму є взаємодія та об’єднання зусиль з метою реалізації державної політики у сфері психо-соціальної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, демобілізованим військовослужбовцям, вимушено переміщеним особам та іншим громадянам України, що найбільш потребують допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-