Вінницькому міському голові вручили нагороду «Мер-інноватор 2017»

Вінницькому міському голові вручили нагороду «Мер-інноватор 2017»

Укрінформ
Вінницькому міському голові Сергію Моргунову у вівторок вручили  нагороду за перемогу в рейтингу мерів-інноваторів України 2017 року, який проводився Міжнародним  самітом мерів спільно з виданням «Українська правда».
Вручення нагороди відбулося у міському «NGO-HUB». Привітали переможця конкурсу та вручили приз «Переможець рейтингу мерів-інноваторів 2017» Президент і Головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон та засновниця Міжнародного саміту мерів Ірина Озимок.

«Складно досягти подібного, якщо не маєш міцного фундаменту. Вінниця почала такий закладати ще з 2006 року, ще в часи, коли місто очолював Володимир Гройсман. Саме тоді ми намагалися впровадити важливу філософію для кожного чиновника, згідно з якою міська рада – це місце, де громадянам надають послуги, якісні послуги. Тобто кожен вінничанин для кожного чиновника має бути в гарному розумінні цього слова клієнтом. Так з’явилася спочатку «Цілодобова варта», потім – «Прозорі офіси» і ще багато-багато речей. Звісно, час не стоїть на місці, і ми продовжуємо усі наші сервіси модернізовувати та насичувати новими функціями, та й загалом проводити зміни в різних сферах життя громади. А зараз спільно з громадськістю працюємо над Концепцією інтегрованого розвитку міста до 2030 року», – каже Сергій Моргунов.
Нагадаємо, критерії, за якими оцінювали українських мерів та їх роботу, відповідають світовим аналогам рейтингу European Capital of Innovation та стосуються усіх сфер життя мешканців міста. А саме, йшлося про міське планування, громадські послуги, культуру, охорону здоров’я, екологію, безпеку та охорону, комунікації, підприємництво, стартап-екосистеми та  бренд міста.
Вінницький міський голова Сергій Моргунов увійшов до п’ятірки лідерів рейтингу та  виборов першість за підсумками онлайн-голосування, здобувши  38% голосів його учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-