TQM systems: в Україні з'явився новий потужний комплекс ERP

TQM systems: в Україні з'явився новий потужний комплекс ERP

Укрінформ

В Україні 20 грудня 2017 року стартували офіційні продажі комплексного програмного продукту BAS ERP. Український бізнес уже давно потребує доступному інструменті такого класу, і тепер власників крупного і середнього бізнесу цікавить найголовніше — якісне впровадження.

Хоча в середині 2017 року IT-ринок трохи «потрясло» через санкції, сьогодні ситуація стабілізувалася, оскільки переважна більшість підприємців не готова працювати без систем обліку і управління.

На те, що продукти для корпоративного сегменту не тільки не підуть з ринку, але й будуть розвиватися протягом 2016-2017 рр., недвозначно натякала масштабна розробка бета-прототипу 1С ERP для України (бета-версія).

BAS ERP. Що це таке?

Програмний продукт позиціонується як комплексне рішення, здатне задовольнити потреби середніх, великих і дуже великих підприємств зі складними виробничими процесами і наявністю віддалених структур.

Технологічно творці переслідували кілька цілей:

  • врахувати всі проблеми, недоробки, вузькі місця накопичені за довгі роки експлуатації попереднього аналога — «Управління виробничим підприємством» (УПП);
  • створити конструкцію з урахуванням сучасних вимог до програмного забезпечення: веб-клієнт та індивідуальні настройки, масштабованість, ресурсомісткість, безпека і відмовостійкість, хмарні технології;
  • використовувати сучасні бізнес-методології.

Ще з 2014-го вендор вів розробку своїх продуктів з використанням технології веб-клієнта і тестував платформу вже безпосередньо у виробничому режимі на дрібніших конфігураціях: «Управління невеликою фірмою для України», «Бухгалтерія для України» та ін.

Вартість ліцензії

  • на основний софт — 180 тис. грн;
  • для віддалених філій — 54 тис. грн;
  • плюс ліцензії на сервера і робочі місця.

Вже є досвід впровадження

І все-таки для власника бізнесу найголовніше — наскільки швидко, безболісно і якісно можна впровадити систему в уже працюючий бізнес, далеко не маленький, з уже існуючими програмними комплексами попередніх поколінь.

З одного боку, продукт тільки з'явився. Але з іншого, в 2017 році в Україні активно впроваджувався його бета-прототип, з яким встигла попрацювати команда компанії TQM systems, впроваджуючи 1С ERP бета-версію безпосередньо на підприємствах української специфіки бізнесу.

«Так, багато клієнтів побоювалися приступати до впровадження бета-версії, вважаючи це програмне забезпечення сирим, і вважали за краще почекати виходу остаточного варіанту. Але у нас є й такі клієнти, які зважили переваги раннього старту і приступили до впровадження. І сьогодні ми переводимо їх вже на новеньку BAS ERP, з усіма даними і налаштуваннями», — каже Роман Гатченко, керівник відділу розробки компанії TQM systems.

Сьогодні отриманий досвід значно прискорює побудова рішень багатьох питань. Це економить час, а відповідно і бюджет клієнта.

 Детальний опис функцій BAS ERP, досвід впровадження, демо та інші подробиці — на сайті TQM systems.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-