Економити щодня - це реально!

Економити щодня - це реально!

Укрінформ

Хотіли б на відпочинок до Єгипету, але фінансові труднощі змушують вас працювати в поті чола? Пристойно заробляєте, але ще більше витрачаєте? Тоді саме час задуматися про те, що ж ви робите не так. Якщо проблеми в тому, що у вас не виходить економити, ми допоможемо вам забути про цю проблему, та поділимося секретами безболісної економії.

Не позичайте

Ні у кого не позичайте гроші до зарплатні, хіба що у виняткових випадках. В іншому разі, займаючи несвої гроші, вам доведеться розпрощатися зі своїми, а потім знову позичати. Це порочне коло може ніколи не перерватися.

Слідкуйте за цінами

Безумовно, марафон по торгівельним точкам - це недозволена трата часу. Тому скористайтеся сервісом порівняння цін. Останнім часом у користувачів набирає популярність проект Yoday.com.ua, який за запитом потенційного покупця видає товари за найнижчими цінами.

Купуйте якісне

Як би ні парадоксально було, але купувати найдешевший товар зовсім ненайгарніше рішення. Стара мудрість безпомилково свідчить, що скупий платить двічі. Зрозуміло, якісний товар коштує грошей, тому намагайтеся зберігати баланс «ціна-якість», вибираючи найдорожче із якісного.

Поспішайте на розпродажі

В кінці кожного сезону крамниці одягу влаштовують грандіозні розпродажі, в кінці кожного року - подібні буми відбуваються в маркетах побутової техніки та електроніки, а в супермаркетах розпродажі можуть проводитися хоч щотижня на кілька позицій відразу. Тримайте руку на пульсі подій, і точно заощадите чималі кошти!

Шукайте аналоги

Особливо це стосується продуктів харчування, програмного забезпечення і медикаментів. Різні фірми примудряються продавати фактично одну і ту ж продукцію з однаковими функціями і складами по абсолютно різним цінами - вся справа в брендуванні таі витратах на рекламу. Часом маловідомий продукт настільки ж якісний, ​​що і розкручений флагман, але коштує набагато дешевше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-