4 простих способи заощадити гроші на втілення своєї мрії

4 простих способи заощадити гроші на втілення своєї мрії

Укрінформ

Велика кількість людей, слухаючи завивання вітру за вікном,вимушено відкладають плани про омріяний відпочинок в теплих країнах лише тому, що не можуть собі цього дозволити через фінансовий стан, а економити не вдається. Насправді, економити без усілякої шкоди для себе можна і навіть потрібно. І тоді гроші обов’язково з’являться, та зможуть реалізуватись у довгоочікувану мрію.

Отже, чотири способи зберегти власні кошти.

Розпродажі

Як давно ви стежите за тим, що виробники пропонують по четвергах? Скільки у вас каталогів з супермаркетів, в яких ви буваєте мало не кожен день? Скільки позначок в календарі про чергові розпродажі ви зробили за останній місяць? Якщо на всі три питання ви відповіли щось типу: «Я не стежу за розпродажами, не користуюся спецпропозиціями, все це нісенітниця», то підсумок закономірний - ви навіть не спробували заощадити. І за це розплачуєтеся якістю життя.

Сервіси порівняння цін

Купуючи щось в інтернеті, ви використовуєте тільки кілька популярних онлайн-магазинів, довіряючи лише їм - перевіреним? Це велика помилка, і ви дуже швидко в цьому переконаєтеся завдяки нам.

Насправді, в мережі повнісінько торгових майданчиків, готових розпрощатися з якісним товаром за цінами нижче ринкових. Щоб відшукати ці торгові майданчики, слід скористатися такими сервісами, як прайс-агрегатор. Наприклад, тільки завдяки Е-Каталогу тисячі українців щодня економлять до чверті вартості своїх покупок!

Дисконти

У перший день відвідин улюбленого магазину три роки тому ви отримали шматок пластика і конверт із анкетою, але так і не спромоглися заповнити її, щоб зареєструватися в дисконтної системи? Ось і результат - ви могли б заощадити до 5-ти відсотків від усіх витрачених коштів в цій мережі, але не зробили цього.

Некондиція

Якщо пом'ята коробка або якась малопомітна подряпина не збентежить вас, то придбайте товари з п'ятдесятивідсотковою знижкою - для цього в багатьох торгових центрах є полки з уцінкою. Чи не помічали?

Впевнені, тепер ви з легкістю знайдете п'ятий спосіб заощадити, адже головне - позитивний заряд і віра в свої сили!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-