Що подарувати дитині на Новий Рік: поради фахівців

Що подарувати дитині на Новий Рік: поради фахівців

Укрінформ

Новий рік вже в дорозі! Полиці дитячих магазинів завалені безліччю іграшок. Різноманітність як радує батьків, так і бентежить. Адже з таким вибором складно визначитися, що подарувати своїм дітям від «діда мороза». Але не варто впадати у відчай! Маркетологи всеукраїнського інтернет-магазину для дітей кожен день відстежують популярні товари, якими запасаються батьки до нового року. Фахівці склали рейтинг найулюбленіших іграшок дітей, який допоможе зробити правильний вибір.

Версії забав на Panama.ua для самих маленьких представлені барвистими картками «Лісові мешканці» від бренду Vladi Toys. Магнітні картинки із зображенням тварин займають перше місце. «Срібло» отримує бренд «Вундеркінд з пелюшок». Його набір карт Глена Домана другий за популярністю серед покупок.

Настільні ігри для дітей старшого віку ранжуються своїм рейтингом. Частини картинок «Шиворот-навиворіт», які необхідно зібрати воєдино, підготував бренд «Майстер». І він зайняв топове місце. Хороша альтернатива «Монополії»! На другу сходинку гордо стала гра «Що? Де? Коли?» від Arial.

В окремий сегмент можна виділити сучасні пазли, які до сих пір не втрачають актуальності. Польський бренд Castorland взяв «золото», так як аналітика зафіксувала рекорд серед покупок товарів даної торгової марки. За нею по п'ятах «їде» 3D-локомотив, зроблений з дерев'яних пазлів від Ukrainian Gears.

Коли пазли стають конструктором, на арену виходить LEGO, і займає почесне перше місце! Тематику очманілих ручок продовжує бренд Enlighten Brick, який теж розробив конструктори і отримав за це друге місце.

Серед гендерної тематики виділяються чотири бренди, які отримали найвищу подяку від дітей. Маленькі хлопчики будуть в захваті від набору будівельної техніки Huile Toys, а дівчатка - від ароматних ляльок від бренду Cupcake Surprise. Хлопців постарше захоплять гоночні автотреку від Hot Wheels. А юних принцес - лялькові красуні Monster High бренду Mattel.

Вибрати подарунок дитині на Новий Рік легко. Інтернет-магазин Panama подбав про це. З наступаючим!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-