Новий Будинок культури «СВЯТОШИН» готовий до проведення 35 новорічних вистав - Каретко

Новий Будинок культури «СВЯТОШИН» готовий до проведення 35 новорічних вистав - Каретко

Укрінформ

Сьогодні відбулась презентація повністю оновленого Будинку культури «СВЯТОШИН», на яку завітали голова Святошинської РДА Володимир Каретко, депутат Київради Вікторія Муха та директор Департаменту культури КМДА Діна Попова.

«Новий «СВЯТОШИН» повністю готовий до проведення, тепер уже в комфортних умовах, 35 новорічних вистав. Сподіваюсь, гості, що відвідували будинок культури минулого року відчують різницю» - зазначив Володимир Каретко.

Капітальній ремонт було розпочато у лютому 2017 р, в рамках якого було виконано: облаштування гримерок (новостворені), ремонт технічних приміщень, ремонт ГВП, ЦО, ХВП, електричних мереж, ремонт та переобладнання фойє, гардеробу та концертної зали на 480 крісел. Відновлено опалення концертної зали.

Капітальний ремонт проводився у відповідності до «Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік» Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації, з затвердженими видатками на «Капітальний ремонт культурно-просвітнього закладу «Центр культури «Святошин», проспект Перемоги, 112» у розмірі 6,5 млн. грн.

Останній ремонт закладу був проведений у 2004 році на суму 0,450 млн.грн. Це єдина в районі концертна зала.

У Центрі культури “Святошин” функціонують 14 аматорських колективів, із них 9 мають звання «народний» і 4 – «зразковий». У колективах займається понад 200 дітей, із них 36 дітей пільгових категорій та 190 дорослих. В залі Центру культури «Святошин» також проводяться репетиції хору ветеранів Авіазаводу (32 чол.).

21 грудня у відновлених комфортних умовах розпочались Новорічні та Різдвяні «Казки-мюзикли «Пригоди іграшок у комп’ютерному царстві». Заплановано 35 вистав для 17,5 тис. дітей пільгових категорій на безоплатній основі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-