Шини від виробника «Michelin»

Шини від виробника «Michelin»

Укрінформ

Сьогодні всім відомо, що компанія «Мішлен» очолила шинну індустрію з якісною та різноманітною продукцією у всьому світі. Авторитет компанії підтримується віковою історією та сотнею тисяч співробітників у понад 170 країнах. З розширенням виробничих потужностей збільшено виробництво коліс для сільськогосподарської та авіаційної техніки, мотоцмклів та велосипедів.

Традиційно французька компанія «Мішлен» очолює незалежні рейтинги, тести, а її літні та зимові шини продовжують користуватися великим попитом.

Надширокий асортимент автомобільних шин дозволяє варіювати між тими чи іншими експлуатаційними властивостями залежно від стилю кермування, місцевості, тощо. Абсолютно до усієї шинної продукції французький виробник застосовує так званий концепт Michelin Total Performance, який означає, що усі покришки мають прекрасне зчеплення, надійність, стійкість до зношування, низьку шумність, паливну заощадливість та відмінну керованість.

Нижче представлені найпопулярніші моделі автошин під брендом компанії Michelin.

Energy XM 2 – автошина відмінно справляється з водяними перешкодами, а унікальна система відведення води від зони контакту гарантує впевнене та безпечне кермування. В шині впроваджено іновацію, що не лише дозволяє рівномірно розподіляти навантаження, але й витримувати удари завдяки зміцненій боковині.

Pilot Sport 4 – автопокришка для любителів спортивного стилю кермування. Склад гуми модифіковано саме для пристосування до форми найдрібніших нерівностей дорожнього полотна. Конструкція автошини передбачає додатковий шар міцних арамідно-нейлонових ниток.

Primacy 3 – поєднує прекрасні показники гальмування на сухій та мокрій дорозі, а унікальний склад гуми з комбінацією еластомірів дозволяє досягати високої зносостійкості без послаблення властивостей зчеплення.

Cross Climate – шина для довготривалого літнього застосування і раптового снігу, яка не втрачає зчеплення при температурі до -5С. Вона має глибокі канали для відведення води і закруглені краї, що зменшують деформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-