Офісні меблі від фабрики Richman: унікальні технології і контроль якості

Офісні меблі від фабрики Richman: унікальні технології і контроль якості

Укрінформ

З 1 лютого до 31 грудня 2017 року у магазині Golden Plaza для всіх шанувальників стильних офісних меблів, проводиться акція на безкоштовну доставку товару від виробника європейського рівня — компанії Richman. В акції приймає участь велика кількість м'яких диванів і комп'ютерних крісел.

Метою даної акції стало привернення уваги покупців до якісних меблів для офісних приміщень та особистих кабінетів від порівняно молодій компанії-виробника Richman.

Перевагами меблів від даного виробника стало відмінне співвідношення ціни і якості. Для того, щоб радувати своїх клієнтів компанія робить упор на відмінний сервіс та застосування технології ELAST, яка робить меблі по-справжньому м'якими і комфортними.

Старт виробництва брендових меблів був покладений у 2013 році. Головні центри управління і виробництво знаходяться в Дніпрі. За перший рік роботи було випущено незначну кількість різних товарів, так як акцент відразу робився на якість.

Але на сьогоднішній день, асортимент компанії налічує 25 різних варіантів крісел. Деякі з них, є абсолютно оригінальними моделями, що не мають аналогів в нашій країні. Більшість з них ви легко знайдете в магазині Golden Plaza. Але якщо ви не підшукали підходящу модель стільця або крісла, компанія надає можливість виготовлення моделей на замовлення.

Так що всім бажаючим прикрасити своє робоче місце, обов'язково варто звернути увагу на акційну пропозицію магазину Golden Plaza. Особливо якщо ви хочете придбати ергономічні та надійні  меблі, то у вас є шанс зробити це з безкоштовною доставкою. Поспішайте, час акції обмежений!

 Матеріал надано меблевим інтернет-магазином: GoldenPlaza.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-