Благодійний вечір до Дня інваліда від ГО «Українська асоціація інвалідів АТО»

Благодійний вечір до Дня інваліда від ГО «Українська асоціація інвалідів АТО»

Укрінформ

13 грудня 2017 року о 18.00 в Колонній залі КМДА за адресою Хрещатик, 36 пройде благодійний вечір по збору коштів для інвалідів АТО – Дмитра Корнієнка та Олександра Коваленка, які проходять курс реабілітації в санаторії "Перемога", що на Київщині. Хлопці тяжко травмовані та зараз приковані до інвалідних візків, але реабілітологи дають позитиві прогнози на видужання. На часі, від кожного з нас залежить доля молодих хлопців, ми тримаємо в руках їх надію на повернення до повноцінного життя! Організатором благодійного вечору виступила ГО «Українська асоціація інвалідів АТО» на чолі з Тріскачем Сергієм Миколайовичем. Захід проходить за підтримки КМДА, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Під час благодійного вечора буде презентовано унікальний проект «Меридіани світу. Україна: Чумацький шлях», в якому взяли участь талановиті діти України. Для зйомок були створені унікальні дизайнерські образи з використанням традиційного українського одягу, світлини відзняли у двох філіях Національного музею Тараса Шевченка. Організатором проекту виступив Продюсерський центр Dream Compass (директор - Заслужений діяч естрадного мистецтва України Неллі Погрібна) за підтримки Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна». Фотороботи, отримані під час проекту «Меридіани світу. Україна: Чумацький шлях», будуть виставлені на аукціон, всі кошти від якого підуть на благочинність.

Також під час благодійного вечора відбудеться концерт за участю українських зірок – Марії Максакової, Тарабарової Світлани.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-