13 грудня відбудеться презентація фотопроекту “НЕзабуте Часом”

13 грудня відбудеться презентація фотопроекту “НЕзабуте Часом”

Укрінформ

13 грудня відбудеться відкриття фотовиставки – творчого фотопроекту “НЕзабуте Часом”, авторами якого є фотодует Вадим Докторов та Валерія Собакар.

Фотопроект “НЕзабуте Часом” – колекція фотознімків, зроблених на трьох різностилевих локаціях. Проект був створений в пам'ять про близьких та дорогих людей старших поколінь, яких уже немає поруч. На створення проекту надихнула атмосфера Полтавщини, яка надихала багатьох українських митців. Колекція складається з 13 робіт, що є символічним, адже в стародавні часи число 13 символізувало“людських дух, що прагне любові”.

Зйомки проводилися без використання додаткового освітлювального обладнання, генераторів чи рефлекторів, навіть у випадках складних умов природньої освітленості чи контражуру. Задля збереження усіх притаманних особливостей, на локаціях зйомок не створювалося жодних додаткових інсталяцій, а на частині фотознімків можна побачити справжній вінтажний одяг та предмети.

Вадим Докторов – автор фото- і відео-проектів для міжнародних організацій, у тому числі Greenpeace, призер і почесний член журі міжнародних фотоконкурсів, лектор Київської Школи Фотографії. Валерія Собакар – стиліст, дизайнер, модель, експерт з fashion-індустрії та фотопозування. З 2013 року Вадим і Валерія працюють у фотодуеті, і є авторами багатьох проектів, у тому числі серії трюкових зйомок “WaterLand”, соціального проекту “Свобода Панорами” та інших, експонованих в Україні та за кордоном.

Презентація концепції проекту та мультимедіа демонстраціяза участі авторів відбудеться 13 грудня о 19:00 у приміщенні Укрінформу (вул. Богдана Хмельницького, 8, м. Київ). (Зала 1)

Акредитація ЗМІ проводиться до 18.00 год. 12 грудня за телефоном (097) 984-96-75 або електронною адресою photoshoting@gmail.com.

Додаткова інформація щодо заходу за тел.: (097) 984-96-75 (Валерія)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-