Роботи української художниці Ярини Юрик репрезентують на Тижні мистецтва у Майамі

Роботи української художниці Ярини Юрик репрезентують на Тижні мистецтва у Майамі

Укрінформ

Роботи відомої української художниці та дизайнера Юрик Ярини покажуть 6-10 грудня 2017 року на Spectrum Майамі, що є невід'ємною частиною Тижня мистецтва в Майамі. Це наступна цьогорічна експозиції її творів в США після підкорення найбільшої виставки мистецтва у світі Art Еxpo New York – 2017.

Творчі здобутки художниці у царині живопису та дизайну не обмежуються обранням її робіт професійними журі для експонуванням у різних країнах Європи, Азії, Латинської Америки та США; здобуттям перемоги у конкурсах живопису та дизайну. Також вагомою є діяльність Ярини Юрик у сфері збереження культурної спадщини та культурної дипломатії, публікації власних наукових досліджень.

Кристалізувавши свій унікальний мистецький стиль, як зазначають мистецтвознавці, Ярина Юрик проникла у глибинні екзистенціальні пласти української ідентичності та творить кордоцентричний світоглядний напрям сучасного акварельного малярства в Україні, вводить нас в загальносвітовий культурний процес.

Знаменитий нью-йоркський художник Джорж Рівас писав: «Я бачу кілька акварелей видатної української художниці Ярини Юрик, які показують нам, як людське творіння поєднується з просторовою архітектурою божественного характеру, з духовною досконалістю, унікальними кольорами, створеними від природи людиною, чистим, пастельним і яскравим, від її власного винаходу. Вона звертається у роботах з особливим майстерністю та емоційним навантаженням, наповненим безпрецедентним світлом і духовністю, де її великий талант проглядається між світилами її робіт, успіхами Ярини Юрик».

Ярина Юрик живе і працює у м. Львові.

Автор: Ольга Стас

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-