Як розпочати бізнес та врахувати всі важливі моменти

Як розпочати бізнес та врахувати всі важливі моменти

Укрінформ

Щоб міцно стати на ноги, забезпечити безбідне існування своєї сім'ї, багато хто вирішує почати свою справу. А для цього потрібно визначитися не тільки з основним напрямком діяльності, але й з офісним приміщенням.

Важливо знайти місце, де будуть вирішуватися всі організаційні моменти (це обов’язково потрібно для оформлення адреси підприємства). Можна, звичайно, заощадити і облаштувати свою квартиру під офіс. Але якщо підходити до справи серйозно, то цю площу краще купити або орендувати. Тут будуть розміщуватися співробітники і необхідне обладнання. 

Як вибирати офісне приміщення

Відразу виникає проблема вибору місця. Звичайно, багато хто прагне орендувати приміщення ближче до центру. Однак купити офіс в Києві краще в новобудовах. Сучасні забудовники враховують великий попит на комерційні приміщення при зведенні житлових комплексів. Тому нежитлові площі в таких будівлях обладнуються з урахуванням потреб малого бізнесу. Купити їх можна в корпусах, зданих в експлуатацію, або в тих, що знаходяться в процесі будівництва. Компанії йдуть назустріч підприємцям, пропонуючи акційні пропозиції, знижки та гнучку розстрочку, кредит.

Пропозицій, звичайно, чимало. Щоб визначитися, потрібно врахувати:

  • специфіку бізнесу;
  • фінансові можливості;
  • фактичні потреби: чи має бути окремий кабінет для ведення переговорів; скільки буде співробітників; чи передбачаються черги відвідувачів.

Коли рішення прийнято, можна ознайомитися з найбільш підходящими пропозиціями, проконсультуватися з фахівцем і оформити угоду.

Додаткові приміщення для бізнесу

Якщо діяльність пов'язана з товарообігом, то, крім офісного, будуть потрібні також складські приміщення, що гарантують безпеку товару. Такі площі можуть розташовуватися в цокольних приміщеннях і на перших поверхах новобудов, а також в окремих будівлях.

Щоб вибрати необхідний варіант, знову-таки потрібно вирішити:

  • що і в яких обсягах буде там зберігатися;
  • чи потрібен особливий температурний режим та який термін зберігання продукції;
  • які зовнішні подразники неприпустимі;
  • чи є небезпека для оточуючих.

Проаналізувавши сукупність факторів, можна визначатися з вибором. Будівельні корпорації надають повні каталоги пропонованих в оренду або для продажу приміщень, які підготовлені для зберігання того чи іншого товару. Обов'язково потрібно скористатися послугами консультантів, щоб вибір відповідав потребам. Тільки правильно підібравши робочі площі для бізнесу, можна очікувати хороших результатів діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-