Як обрати принтер для дому і офісу?

Як обрати принтер для дому і офісу?

Укрінформ

Кожен з нас не раз стикався із завданням роздрукувати якісь документи, фотографії, записи або ще щось. Проте, у багатьох до сих пір немає власного принтера, і його вибір - справжній головний біль. Незалежні фахівці на наше прохання проаналізували ринок принтерів, і визначили, який тип машини слід купувати для дому, а який - для офісу.

Для початку зазначимо, що принтери найчастіше використовуються всього двох типів - струменеві і лазерні. В обох використовується чорнила, але абсолютно різні. Так, в струменевих принтерах використовуються рідкі барвники, а в лазерних - спеціальні порошкові.

Для офісу

Для роботи офісу компанії, де щодня роздруковують великі обсяги тексту і документів, ідеально підійде лазерний принтер. Найчастіше навіть не кольоровий, а монохромний, оскільки текст суто діловий, які не потребують якихось кольорових оформлювальних вишукувань.

Основним критерієм при виборі принтера для офісу повинна стати швидкість його роботи. Лазерні принтери набагато швидше справляються з друком, ніж їх струменеві «колеги». При цьому, витратні матеріали для такого принтера обходяться в сущі копійки. Так, картридж Сanon, придбаний, скажімо, за допомогою електронного каталогу сервісу цін, приємно здивує навіть самих дбайливих роботодавців. А все тому, що проекти, типу Nadavi.com не просувають окремі торгові марки або магазини, а лише аналізують цінову політику рітейлу, відшукуючи найбільш вигідні пропозиції в інтернеті, чим дозволяють своїм користувачам економити.

Для дому

А ось для дому ідеальним рішенням стане кольоровий струменевий принтер, який зможе допомогти як самим маленьким членам сім'ї, які відвідують школу або дитсадок, так і їх батькам. Крім того, струменеві принтери просто створені для друку фотографій. Якщо використовувати спеціальний папір, то роздруковане зображення складно взагалі відрізнити від фотографії. Подібною якістю, на жаль, не можуть похвалитися лазерні принтери, навіть кольорові. Передана ними картинка все-таки не нагадує фотографію.

Є, звичайно, і один мінус - щоб заправити струменевий картридж, доведеться не тільки довго повозитися, але є ще й ризик вимазати все навколо. Процес не з найлегших, але все ж захоплюючий. Так що, якщо ви не боїтеся труднощів - зробіть свій вибір!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-