Чорна П’ятница від «ТехноЕжа»

Чорна П’ятница від «ТехноЕжа»

Укрінформ

У ніч на 25 листопада в усіх великих магазинах світу очікується величезний потік відвідувачів, які пожертвують сном заради вигідних покупок. Чорна П'ятниця — американська традиція, яка швидко поширилася по всьому світу і стала справжнім святом для всіх любителів знижок і розпродажів.

У цю ніч ціни на всі товари будуть рекордно знижені. Більше такі сенсаційні розпродажі в році не повторюються. Пропустити таку подію може хіба що зовсім лінивий і непрактичний чоловік: в Black Friday продукцію Apple, побутову техніку, меблі, одяг і будь-які аксесуари купити можна зі знижкою до 80%. Це реальна пропозиція, яка здається неймовірною. Втім, перевірити це може кожен бажаючий.

Прибуток торгових точок в цей день досягає неймовірних масштабів, і тому природним бажанням продавців є продовження унікального свята. Знижки іноді продовжують аж до понеділка, який називається Cyber Monday.

Це дозволить навіть всім сонним, ледачим, та тим, що запізнилися все ж порадувати себе приємними придбаннями. У кіберпонеділок зазвичай розпродається техніка, цифрове обладнання, електроніка, в тому числі новинки від світових брендів, наприклад, Apple, ціна на яку в звичайні дні просто захмарна.

Що купують в Чорну П'ятницю?

Досвідчені мисливці за знижками не упускають шанс купити все необхідне з максимальними знижками. У цю ніч успішно розпродаються товари всіх категорій, але особливо затребуваними виявляються:

  • побутова техніка, мобільні телефони, телевізори, офісна техніка;
  • іграшки, сувеніри, канцелярія для подарунків друзям і рідним у майбутні свята;
  • засоби для догляду, косметика преміум-сегменту, яка у звичайні дні багатьом не по кишені;
  • посуд, текстиль, одяг.

 Мінусом культових розпродажів стає велика кількість народу в офлайн-магазинах. Черги утворюються дійсно величезні. В Америці в одну з Чорних п'ятниць мисливці за знижками вишикувалися у чергу, довжина якої склала 3 кілометри. І всі пішли задоволеними!

 Дискомфорт від довгого очікування покупки компенсується приємним відчуттям, коли придбав дорогу річ за безцінь. При цьому вона повністю відповідає своїй якості, не була у вжитку, не бракована і не підроблена.

Чорна П’ятница онлайн: купуйте дешево у «ТехноЕж» не виходячи з дому!

Довгого стояння в чергах у Чорну П'ятницю на розпродажах 2017 можна уникнути роблячи покупки в інтернет-магазинах. Вони також не відходять від традиції і роблять користувачам унікальні пропозиції, про які можна дізнатися в режимі онлайн.

 Розпродаж Apple,LG, Philips — це реальний шанс купити круті девайси дешево!

Всі серйозні виробники і компанії до Чорної П'ятниці в Україні обов'язково готують відповідні матеріали, повідомляють списки магазинів, де можна купити товари, вносять зміни на сайти. Зробити онлайн-покупки можна швидко і без проблем. У кожного інтернет-магазину свої стратегії проведення розпродажів.

«ТехноЕж» вирішив провести 3 Чорних П'ятниці 2017, щоб всі бажаючі встигли зробити покупки. Акція діє з 12 ночі 24 листопада до 12 ночі 26 листопада. Для здійснення покупки потрібно зайти на сайт tehnoezh.ua, вибрати товар і оформити замовлення. Зверніть увагу на пропозиції техніки Apple і інші моделі, які так дешево можна купити тільки один раз в році — у Чорну П'ятницю!

 Всі подробиці про захід, розміри знижок і умови покупок можна дізнатись за телефоном + 0 (800) 755 754.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-