В кінці листопада Буковель відкриє гірськолижний сезон 2017—2018

В кінці листопада Буковель відкриє гірськолижний сезон 2017—2018

Укрінформ

Зимовий туристичний сезон 2017—2018 незабаром відкриють у Карпатах. Одним з найпопулярніших гірськолижних курортів тут по праву вважається Буковель, в якому люблять відпочивати українці та гості країни.

 Найбільший і найпопулярніший серед карпатських гірськолижних курортів — Буковель — відкриває новий туристичний сезон у кінці листопада 2017 року. У найближчі дні сюди кинуться екстремали й активні сім'ї з дітьми-підлітками, дружні компанії та колеги. Курорт підготувався: на гостей чекають 63 траси різних рівнів складності, обладнані підйомниками, європейський рівень обслуговування та комфортні умови проживання.

 Зимовий відпочинок у Карпатах — це катання на лижах і сноубордах, сноубайках і квадроциклах, хокей і каток. Це колоритні застілля, катання на собачих і оленячих упряжках, веселі прогулянки на санях, ігри в сніжки. Якщо в кінці листопада сніг ще не випаде, не біда: всі траси Буковеля обладнані сніговими гарматами. А отже, снігу буде достатньо. І досвідчені лижники, і початківці — всі зможуть покататися, вибравши трасу, відповідну до свого рівня підготовки.

 Якщо ж підготовки немає зовсім, теж не страшно. Новачки завжди можуть скористатися послугами Bukovel Ski School: тут обіцяють будь-кого поставити на лижі або навчити кататися на сноуборді за 4 дні. Інструктори школи працюють в тому числі й з дітьми.

Після дня, повного енергійних ігор і руху, настає час розслаблення. Увечері Буковель відкриє двері SPA-комплексів, запропонує скупатися в оздоровчому гарячому чані, запросить приєднатися до застілля в ресторані і спробувати страви місцевої або екзотичної кухні. І до глибокої ночі відвідувачів розважатимуть бари та нічні клуби.

На жаль, в число переваг Буковеля не входить вартість проживання: як зазначає багато туристів, ціни на відпочинок в Карпатах можуть бути навіть вищі, ніж на деяких гірськолижних курортах Європи. Однак цю проблему легко вирішити: в сусідніх з Буковелем селищах ціни на житло, як правило, бувають куди більш прийнятними.

 Одним з найпопулярніших і найбільш комфортабельних серед готелів в окрузі Буковеля вважається готельний комплекс «Коруна» в Татарові. Він об'єднує автентичний колорит Прикарпаття з сучасними, європейськими стандартами прийому гостей: https://koruna.ua/rooms/. Номери комплексу оформлені в гуцульському стилі, а ресторан пропонує гостям традиційні місцеві страви.

 Незважаючи на велику кількість номерів, тут рекомендують бронювати їх заздалегідь: у розпал сезону вільні номери закінчуються швидко, адже багато хто приїжджає покататися на лижах на вихідні, а потім залишається ще на день-два. Тим більше, що в готельному комплексі «Коруна» можна взяти напрокат спорядження. Тут можна також скористатися тренажерним залом, басейном і «російською» лазнею, зайти в сувенірну лавку і відвідати арт-простір — галерею сучасного мистецтва Zenko Foundation.

 Контакти:

Готель «Коруна»

Івано-Франківська обл.

с. Татарів

ур. Пиги, 660

(095) 708-04-91

hotel_koruna@yahoo.com

https://koruna.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-