21 листопада відбудеться підбиття підсумків  Міжнародної акції

21 листопада відбудеться підбиття підсумків Міжнародної акції "Українська політика та ЗМІ очима молоді"

Укрінформ

21 листопада 2017 року завершується Міжнародна акція, спрямована на формування патріотичної свідомості молоді, "Українська політика та ЗМІ очима молоді", організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно зі Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій за підтримки Міністерства інформаційної політики України, міжфракційного депутатського об'єднання "Співпраця: Україна – Діаспора", Київської обласної державної адміністрації та громадської спілки "Промінь Україна".

Презентація напрацювань та підведення підсумків заходу  відбуватиметься 21 листопада о 12.30 у конференц-залі Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5, м. Київ).

Акредитація ЗМІ проводиться до 16.00 год. 20 листопада за телефонами: (044) 289-95-05, (068) 240 25 76 або електронною поштою: minsportua@gmail.com.

Для журналістів, працівників засобів масової інформації, які не мають акредитації при Верховній Раді України, необхідно додатково подати інформацію та копії документів, що посвідчують особу журналіста, технічного працівника (паспорт, редакційне посвідчення).

Додаткова інформація щодо заходу за тел.: (044) 284 30 26 (Марія Карчевич).

Довідково.

З 14 листопада 2017 року в Україні розпочалась Міжнародна акція, спрямована на формування патріотичної свідомості молоді, "Українська політика та ЗМІ очима молоді", участь у якій беруть 40 учасників, із них: 10 учасників – представники молоді з України та 30 учасників – українська молодь діаспори, яка проживає у 21 країні світу (Грузія, Молдова, Литва, Італія, Російська Федерація, Чеська Республіка, Фінляндія, Ізраїль, Словаччина, Естонія, Німеччина, Австралія, Угорщина, Румунія, Польща, Аргентина, Греція, Бразилія, Франція, Казахстан, Сербія).

Протягом заходу учасники ознайомлювались із діяльністю Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, центральних ЗМІ, брали участь у парламентських слуханнях на тему: "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації".

Метою проведення зазначеного заходу є активізація участі української молоді, яка мешкає в Україні та за кордоном, у громадському і суспільно-політичному житті держави шляхом стажування в українському парламенті, органах виконавчої влади та засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-